Feriehus med god beliggenhed og udestue, Hund tilladt

2.5
icon
icon
icon

Nordsøvej 418, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6573
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Feriehuset har en dejlig beliggenhed ud til fredningslinjen. Og på de østvendte terrasser, hvor der ofte også er læ, kan du nyde solen og den friske luft. Centrum af Søndervig er kun ca. 15 minutters gang fra feriehuset, og her finder du masser af butikker, spisesteder og aktiviteter.

Feriehus med god beliggenhed tæt på Vesterhavet og centrum

I dette feriehus kan man bo helt ud til fredningslinjen og dermed få minutters gang fra Vesterhavet. Samtidigt er der kun en rask travetur til Søndervig centrum. Alternativt kan man benytte det gode stisystem, hvis man har cykel med. Så i dette hus har med det bedste af begge verdener her på Holmsland Klit, nemlig byen og havet. Har man børn eller hund med er mulighederne mange.

Nyd udsigten fra en skøn udestue mod vest

Mod vest er husets udestue placeret og her kan man nyde solnedgangen og det smukke klitlandskab. Der er tre værelser i huset, så man kan fordele sig som ønsket. Huset er lyst indrettet og fremstår mere moderne end husets alder.

I området finder man mange attraktioner, den årlige Sandskulpturfestival er et must for mange gennem sommeren. Men den friske havduft er grunden til at de fleste vender tilbage, den er vanedannende.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2013 / 1933

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...