Moderne feriehus med central beliggendhed

4
icon
icon
icon
icon

Harbo Stages Vej 3, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6582
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et feriehus, hvorfra I både kan nå stranden og byen Søndervig til fods? Så er dette feriehus på Harbo Stages Vej 3 bestemt et blik værd. Feriehuset er moderne indrettet og rummer plads til 6 personer, hvilket gør det super egnet til den lille familie eller kærestepar. 

Dejlig stue med udsigt over grunden

På Harbo Stages Vej 3 vil I helt sikkert lynhurtigt føle jer til rette. Allerede ved indgangen til feriehuset bliver I mødt af en lys og moderne indretning med højt til loftet og en indretningsstil der viser sig som en rød tråd gennem hele huset.

Hjerterummet i ferieboligen er den åbne og lyse stue med integreret køkken. De store vinduespartier tillader en masse lys at strømme ind i boligen og allerede fra morgenstunden af, kan I nyde solens stråler gennem vinduerne.

Om aftenen indbyder spisebordet til hygge og kogeøen til fælles madlavning, imens I lytter til tonerne fra Bluetooth højtaleren, som også er at finde i feriehuset. I behøver ikke spekulere på, hvem der tager opvasken – det klarer opvaskeren. Derudover findes også både vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset på Harbo Stages Vej 3. Dermed behøver I kun at tænke på at finde jeres yndlingstøj frem til ferien.

På køligere dage kan I hygge jer i sofaen med en god bog eller se en film på Smart-tv’et. Der er en energisparende varmepumpe, som sørger for et behageligt indeklima.

Plænegrund med sandkasse

Feriehuset på Harbo Stages Vej 3 ligger på en 1436m2 stor plænegrund, hvor børnene har rigelig plads til at lege og tumle, ligesom de små kan bygge sandslotte i sandkassen eller lege i legetårnet. Derudover råder plænegrunden over en nedgravet trampolin, hvor børnene også kan få flere gode timer til at gå. Den delvis overdækkede terrasse er godt udstyret med havemøbler og liggestole og tilbyder forskellige siddepladser, hvor man altid kan finde en plads i læ i solen. Den der har lyst, kan tilberede et dejligt måltid på grillen.

Lad bilen stå

Her på Harbo Stages Vej 3 har I muligheden for at lade bilen stå og opleve det hele enten på cykel eller til fods. Mens jeres bil står sikkert under det opvarmede carporttag, kan I begive jer ind på vejen på de 700 meter til Søndervig by. Her er der mulighed for at shoppe og spise eller gå en tur i Beach Bowl centret, hvor der er både fitness, segway og bowling mv.

Det brusende Vesterhav er ikke langt væk, kun ca. 800 meter. På en god spadseretur her, kan I lytte til bølgerne og blot lade tankerne flyve frit.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6582

D.
sagde , Danmark

Dejlig hus med en indretning der fungerer. Der er en god akustik i huset -der er ikke så lydt. Der er dog en del støj fra biler fra hovedvejen lige ved siden af.

D.
sagde , Danmark

Nej , huset var lige som vi kunne tænke osSuperSoverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.436
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...