Flot luksussommerhus ved Vesterhavet

5
icon
icon
icon
icon
icon
Jakob Bondes Vej 22, Søndervig - Søg på husnr. i6588

Flot luksussommerhus, hvor der er kræset for kvaliteten i alle detaljer. Husets opholdsrum er rigtig flot indrettet med bl.a. et fantastisk flot rytterlys. Huset er omgivet af terrasser, hvor den mod sydvest er delvist overdækket og afskærmet og særdeles godt egnet til grillaftener.

Luksussommerhus i en rigtig god kvalitet

Læn dig tilbage og nyd kvalitetstiden med familien; rammerne er sat for en god ferie. I dette hus er der kræset for kvaliteten i alle detaljer. Og fra du træder ind af døren, mærker du, at huset emmer af luksus og kvalitet. Husets hjerte med stue og køkken/alrum, hvor der er plads og luft til den store familie, er perfekt til hyggelige timer sammen.

Bygget i en flot arkitekttur og med skønne terrasser

Huset ligger på en stor grund, der grænser op til et fredet naturområde, og kun 600 meter herfra finder du Vesterhavet. Huset har 3 dejlige lyse værelser og en stor hems med fjernsyn. Hemsen er rigtig god til lidt større børn, der i ny og næ også nyder ligt alenetid. I husets badeværelset er der dømt velvære, da du her finder både spa og sauna.

 

Læs mere om luksussommerhus VesterhavetSoverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, trægulv og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...