Dejligt feriehus med 2 hunde tilladt og lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrrekrat 9, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6594
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtig dejligt og meget velholdt feriehus med 2 hunde tilladt. Huset ligger på en herlig uforstyrret og afskærmet grund for enden af en lille stikvej. Til huset er der en lukket terrasse, super dejligt når man har hunde med.

Hyg dig i Søndervig

Søndervig

er en herlig afslappet lille badeby kun 10 km fra Ringkøbing. Her keder du dig aldrig, her er masser af aktiviteter både inde og ude og for store og små. I byen er der et vel af gode butikker med gode tilbud og spændende nyheder, samt spisesteder for enhver smag. Feriehuset ligger i gå afstand til Søndervig.

 

 

Personlig og hyggelig indretning

Et virkeligt dejligt og meget velholdt feriehus med en sød og hyggelig indretning. Huset råder over 2 dejlige dobbeltværelser og 1 værelse med 2 enkeltsenge. Et rigtig godt og stort badeværelse med spa og sauna, lige til et par timers forkælelse efter en lang gåtur ved havet. Stue, spisestue og køkken ligger i åben forbindelse med hinanden, et rum hvor mange gode timer kan tilbringes. Tænd for brændeovnen og lad varmen og hyggen strømme igennem rummet – og med brændeovnsgitteret rundt om brændeovnen kan du slappe helt af også når der er børn og hund med. Her er alt hvad du har brug for i din ferie.

Hygge på terrassen

En rigtig dejlig grund med en naturlig afskærmning af træer og buske. Grunden er hyggelig indrettet med gynger og sandkasse for de små. Terrasse er lukket, så du kan rolig lade terrasse døren stå åben og lade din hunde nyde at de frit kan gå ind og ud af huset. Terrassen er lidt overdækket i form af huset tag og det gør at man kan nyde de lange sommeraftener lidt længere.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6594

D.
sagde , Kalundborg

Vi har været meget tilfredse med huset. Det opfyldte vores behov (4 voksne og 2 hunde) i en uge med blandet vejr.

D.
sagde , Bjerringbro

Rigtig hyggeligt familiehus med god terasse.
Stor sauna og lækkert spabad.

D.
sagde , Danmark

Et super godt hus især når man har hundSoverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.367
Renoveret / Byggeår:2012 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...