Hyggeligt sommerhus med ugeneret terrasse og hund tilladt

3
icon
icon
icon

Ane Kathrines Vej 4, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6607
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Søndervigs lyngklædte klitlandskab ligger dette hyggelige feriehus til 6 personer. I vil straks falde til i den smagfulde indretning, som både omfatter den klassiske brændeovn og en praktisk opvaskemaskine. Terrassen er afskærmet og lukket, og her kan I helt ugeneret nyde det gode vejr. Hunden er også hjerteligt velkommen!

Smagfuld indretning med brændeovn og opvaskemaskine

Sommerhuset på Ane Kathrines Vej 4 emmer af hygge. Indretningen er smagfuld og charmerende med afdæmpede farver og søde detaljer, der gør ferieboligen endnu mere hjemlig og hyggelig.

Det åbne opholdsrum fungerer som sommerhusets hjerte, og her er køkken og stue slået sammen til ét stort fællesrum. I centrum står den klassiske brændeovn, som spreder masser af god stemning og varme på de kølige feriedage.

Det veludstyrede køkken rummer alt, hvad feriekokken har brug for, og når der skal ryddes op efter maden, klarer opvaskemaskinen det værste arbejde. Der er en vaskemaskine, så ungernes beskidte tøj hurtigt kan blive rent igen, og den hurtige og stabile internetforbindelse giver jer mulighed for at streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

Ugeneret terrasse, hyggelige siddekroge og smuk natur

Fra stueafdelingen kommer I ud på den afskærmede terrasse, hvor I helt ugeneret kan nyde det gode vejr og den friske havluft. Der er god læ, og selv på en blæsende efterårsdag kan I tage kaffen med udenfor. Her kan i sidde og hygge jer mens ungerne hopper en tur på trampolinen. 

Der er flere hyggelige siddekroge rundt om feriehuset, og I kan følge med solen hele dagen. Nyd udsigten til den flotte vestjyske natur med lyng, hede og klitlandskab så langt, øjet rækker.

Det brusende Vesterhav ligger i gåafstand til ferieboligen, og Søndervigs hyggelige bymidte er kun få minutters kørsel væk – her er der underholdning for alle aldre og enhver interesse.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6607

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr helles schönes Haus, mit weiter Sicht durch die Fenster.
Gemütlich eingerichtet (schönes Sofa)

DE
D.
sagde , Deutschland

Gerne wieder gemütliches Häuschen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Älteres Haus mit modernem Charme. Es könnte von außen mal gestrichen werden. Wir würden das Ferienhaus wieder buchen!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 2.769
Renoveret / Byggeår:2018 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...