Stråtækt feriehus i Søndervig med sauna og 350m til havet

3.5
icon
icon
icon
icon
2768
Nordsøvej 386, Søndervig - Søg på husnr. i6610

På Nordsøvej 386 ligger dette hyggelige stråtagshus til 6 personer. I vil straks føle jer velkomne i de lyse og indbydende omgivelser, som blandt andet byder på en lækker sauna. På den store terrasse er der god plads til afslapning, og det brusende Vesterhav ligger kun 350 meter væk.

Idyllisk sommerhusferie med brændeovn og sauna

Det stråtækte feriehus med det vestjyske klitlandskab i baggrunden emmer af charme, og rammerne er sat for en idyllisk sommerhusferie i naturskønne omgivelser. I vil straks blive budt velkommen af den lyse og hyggelige indretning med fine, personlige detaljer, der skaber en ekstra indbydende ferieatmosfære.

Huset rummer plads til 6 personer fordelt på 3 fine soveværelser. Køkkenet og stuen er åbnet op og slået sammen til ét stort opholdsrum, hvor hele familien kan samles om hyggen. I hjørnet står den klassiske brændeovn, som spreder varme og god stemning på sene aftener og kølige feriedage.

På badeværelset har I adgang til jeres helt egen sauna, hvor I kan forkæle jer selv lidt ekstra på ferien. Tank nye kræfter efter en oplevelsesrig feriedag, eller få varmen efter en gåtur i den friske, salte havluft.

Stor terrasse og attraktiv beliggenhed tæt på stranden

Rundt om huset går en stor terrasse, hvor der er god plads til, at alle familiemedlemmer kan få en plads i solen. Der er sørget for havemøbler og liggestole til de varme sommerdage, og har I brug for skygge, kan I sætte jer ind under den overdækkede del af terrassen.

Husets beliggenhed er rigtig skøn i Søndervigs attraktive ferieområde. Kun 350 meter skiller jer fra den brede sandstrand, som hele året rundt byder på nye og spændende naturoplevelser for både store og små.

Søndervigs hyggelige ferieby ligger også kun en rask gåtur væk, og de mange butikker og restauranter byder på shopping og lækker mad i mange forskellige afskygninger.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.210
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, barneseng, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...