Stråtækt feriehus i Søndervig med sauna og 350m til havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 386, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6610
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsøvej 386 ligger dette hyggelige stråtagshus til 6 personer. I vil straks føle jer velkomne i de lyse og indbydende omgivelser, som blandt andet byder på en lækker sauna. På den store terrasse er der god plads til afslapning, og det brusende Vesterhav ligger kun 350 meter væk.

Idyllisk sommerhusferie med brændeovn og sauna

Det stråtækte feriehus med det vestjyske klitlandskab i baggrunden emmer af charme, og rammerne er sat for en idyllisk sommerhusferie i naturskønne omgivelser. I vil straks blive budt velkommen af den lyse og hyggelige indretning med fine, personlige detaljer, der skaber en ekstra indbydende ferieatmosfære.

Huset rummer plads til 6 personer fordelt på 3 fine soveværelser. Køkkenet og stuen er åbnet op og slået sammen til ét stort opholdsrum, hvor hele familien kan samles om hyggen. I hjørnet står den klassiske brændeovn, som spreder varme og god stemning på sene aftener og kølige feriedage.

På badeværelset har I adgang til jeres helt egen sauna, hvor I kan forkæle jer selv lidt ekstra på ferien. Tank nye kræfter efter en oplevelsesrig feriedag, eller få varmen efter en gåtur i den friske, salte havluft.

Stor terrasse og attraktiv beliggenhed tæt på stranden

Rundt om huset går en stor terrasse, hvor der er god plads til, at alle familiemedlemmer kan få en plads i solen. Der er sørget for havemøbler og liggestole til de varme sommerdage, og har I brug for skygge, kan I sætte jer ind under den overdækkede del af terrassen.

Husets beliggenhed er rigtig skøn i Søndervigs attraktive ferieområde. Kun 350 meter skiller jer fra den brede sandstrand, som hele året rundt byder på nye og spændende naturoplevelser for både store og små.

Søndervigs hyggelige ferieby ligger også kun en rask gåtur væk, og de mange butikker og restauranter byder på shopping og lækker mad i mange forskellige afskygninger.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6610

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist besonders gemütlich und wohnlich eingerichtet und wir würden uns immer wieder gerne dafür entscheiden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines aber gemütliches Reetdachhaus (welches auf denInnenaufnahmen aber deutlich größer erscheint) ausreichend für maximal vier Erwachsene und 2 Kinder. Für sechs Erwachsene zu klein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schön gelegenes, sauberes und gemütliches Ferienhaus. Dank der Wärmepumpe und Kamin, ist das Haus schnell warm und gemütlich.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.210
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...