Poolhus til 10 personer med pool, spa, sauna og bordfodbold

3.5
icon
icon
icon
icon

Krattet 31, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6623
10 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Krattet 31 i Søndervig er et oplagt feriehus, hvis I er en stor familie eller 2 familier, der vil nyde en ferie sammen. Feriehuset har nemlig plads til 10 personer samt 2 hunde. I dette feriehus er der masser af plads til sjov og leg – både ved fodboldbordet og i poolen. Hvis man ønsker lidt afslapning ovenpå alt det sjove, kan man nyde boblerne i spabadet og varmen i saunaen bagefter.

Pool med energibesparende varmesystem og opholdsrum med brændeovn og bordfodbold

Det fine renoverede køkken og stue er samlet i et stort rum, og derfor fungerer disse som husets hjerte, rummet bliver opvarmet med en energibesparende luft-til-luft varmepumpe. Dette rum samler hele familien til hyggelige stunder omkring brændeovnen – og får man lyst, kan man også udfordre hinanden i en omgang bordfodbold. Ferieboligen rummer plads til 10 personer, dog kun soveværelset på 1. etage med dobbeltseng. 

Feriehuset råder også over sit helt eget poolområde, hvor jeres indre vandhund kan blive sluppet løs. Til poolområdet hører også et dejligt boblebad og en sauna. I kommer derfor med bestemthed ikke til at kede jer på denne ferie. Der er rig mulighed for både sjove og udfordrende aktiviteter, men også for ren afslapning og nydelse.

Ugeneret terrasse og have omgivet af det smukke klitlandskab

Feriehuset er placeret i klitternes natursmukke omgivelser. Der er 700 meter til stranden og 1400 meter til indkøbsmuligheder.

Udendørsarealerne omkring feriehuset er også værd at nævne. Her er der plads til alle – både store og små, samt dem på fire ben. Der er en ugeneret have, hvor hundene rigtig kan boltre sig, samt et gyngestativ og sandkasse til fri afbenyttelse for børnene.

Derudover er der både en afskærmet, lukket og overdækket terrasse, som man kan nyde sommerdagene på.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6623

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in dem Haus sehr wohl gefühlt.
Hell und freundlich eigerichtet.
Es fehlte an nichts.
Grundstück nicht einsehbar.
Kurzer Weg zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat alles was man für einen schönen Urlaub benötigt…Wir waren mit 7 Personen und 2 Hunden da, der Platz und Größe waren völlig ausreichend…Der Pool hat eine schöne Tiefe (1,50) und ist schön warm…Das Haus steht auf einem Hügel, deshalb hat man dort seine Ruhe, ist für sich…Tolle Aussicht…

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich und für die Personenanzahl sehr gut ausgestattet. Uns hat es an nichts gefehlt. Auch der Außenbereich ist toll. Das Haus und das Grundstück liegen auf einer kleinen Anhöhe und sind somit für andere nicht einsehbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:201 / 2.264
Renoveret / Byggeår:2019 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...