Poolhus til 10 personer med pool, spa, sauna og bordfodbold

3.5
icon
icon
icon
icon

Krattet 31, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6623
10 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Krattet 31 i Søndervig er et oplagt feriehus, hvis I er en stor familie eller 2 familier, der vil nyde en ferie sammen. Feriehuset har nemlig plads til 10 personer samt 2 hunde. I dette feriehus er der masser af plads til sjov og leg – både ved fodboldbordet og i poolen. Hvis man ønsker lidt afslapning ovenpå alt det sjove, kan man nyde boblerne i spabadet og varmen i saunaen bagefter.

Pool med energibesparende varmesystem og opholdsrum med brændeovn og bordfodbold

Det fine i 2017 nyrenoverede køkken og stuen er samlet i et stort rum, og derfor fungerer disse som husets hjerte, rummet bliver opvarmet med en energibesparende varmepumpe. Dette rum samler hele familien til hyggelige stunder omkring brændeovnen – og får man lyst, kan man også udfordre hinanden i en omgang bordfodbold.

Feriehuset råder også over sit helt eget poolområde, hvor jeres indre vandhund kan blive sluppet løs – poolen opvarmes iøvrigt gennem en smart energirigtig varmepumpe. Til poolområdet hører også et dejligt boblebad og en sauna.

I kommer derfor med bestemthed ikke til at kede jer på denne ferie. Der er rig mulighed for både sjove og udfordrende aktiviteter, men også for ren afslapning og nydelse.

Ugeneret terrasse og have omgivet af det smukke klitlandskab

Feriehuset er placeret i klitternes natursmukke omgivelser. Der er 700 meter til stranden og 1400 meter til indkøbsmuligheder.

Udendørsarealerne omkring feriehuset er også værd at nævne. Her er der plads til alle – både store og små, samt dem på fire ben. Der er en ugeneret have, hvor hundene rigtig kan boltre sig, samt et gyngestativ og sandkasse til fri afbenyttelse for børnene.

Derudover er der både en afskærmet, lukket og overdækket terrasse, som man kan nyde sommerdagene på.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6623

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut geschnittenes Haus mit 4 separaten Schlafzimmern, sowie 2 Bädern. Großer wohn und küchenbereich mit Kamin zum gemütlichen Zusammensein. Für den Sommer gute Terassen bzw. Grillausstattung.
Für regenreiche Tage gibt es einen Innenpool und einen Whirlpool (leider sehr laut).

DE
D.
sagde , Hoheging

Es ist ein schönes Ferienhaus. Es fehlt einem soweit nichts. Es hat eine sehr gute/ruhige Lage.

DE
D.
sagde , Schwarzenbek

Tolles Haus in einmaliger nicht einsehbarer Lage in den Dünen.
Es ist alles vorhanden, was man benötigt und war für uns mit 4 Erwachsenen und 5 Kindern perfekt.
Der nicht allzu große Pool war perfekt temperiert. Die Sauna war für mehrere Personen allerdings zu klein. Es fehlte an fast nichts; lediglich ein Korkenzieher musste neu beschafft werden, welchen wir problemlos direkt bei Esmark erhalten haben.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:201 / 2.264
Renoveret / Byggeår:2019 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...