Sommerhus med ægte feriestemning ved Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 47, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6633
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et enestående og velholdt sommerhus tæt ved Vesterhavet. Yndigt indrettet i lys og hyggelig stil. Huset er bygget med forskudte etager, som er med til at give det den hyggelige stemning. Fra stuen og køkkenet er der en rigtig skøn udsigt.

Ægte feriestemning

Dette sommerhus oser af feriestemning lige fra du træder ind ad døren.Det er fantastisk lyst og venligt og indrettet i en meget hyggelig stil. De forskudte plan og trælofter med synlige bjælker give den hyggelige stemning. Fra stuen er der en skøn udsigt over området.

Hyggelig og charmerende indretning

Det charmerende sommerhus med plads til 4 personer har en fin indgang og et badeværelse. Midt i huset er der et dejligt køkken-alrum og en smagfuldt indrettet stue med mange fine detaljer. Går man videre op ad den næste trappe finder man en alkove, hvor der kan slappes af foran fjernsynet. På samme etage er der et lille soveværelse med dobbeltseng. Den sidste trappe fører op til et større soveværelse også med dobbeltseng. Huset har en skøn og helt uforstyrret terrasse, hvor der naturligvis er havemøbler, liggestole og en grill.

Romantisk ferie for to tæt ved Vesterhavet

Dette skønne sommerhus er helt perfekt til en romantisk ferie for to tæt på Vesterhavet, hvor man kan gå lange ture i alt slags vejr. Huset ligger i gåafstand til Søndervig og de mange gode indkøbsmuligheder og hyggelige restauranter.

Der er installeret en energibesparende varmepumpe, som kan fungere som airconditionanlæg om sommeren.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6633

DK
D.
sagde , Danmark

Skønt feriehus – hvor beliggenhed og hyggelig indretning trækplasteret

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist für 2 Personen super von der Größe. 4 Personen sind möglich aber es wird dann schon eng (Kleiderschrank für max 2 Personen) das Badezimmer ist in die Jahre gekommen aber es tut seinen Dienst.Die Küche ist mit allem ausgestattet was man braucht. Die Lage vom Haus ist nahezu perfekt. Der Strand ist gleich vor der Tür und Sondervig ist mit einem kleinen Spaziergang zu erreichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist total urig, schön und gemütlich!!!! Wir haben uns sehr wohl gefühlt! Einzig die Dusche hat uns nicht gefallen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 2.518
Renoveret / Byggeår:1999 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...