Velholdt stenhus med skøn terrasse tæt på Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Harbo Stages Vej 5, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6639
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
650 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her får man ikke alene et dejligt velholdt stenhus med en lys og venlig indretning samt en skøn afskærmet terrasse. Man får også en fordelagtig beliggenhed tæt på Søndervig og ikke langt fra stranden – alle ingredienserne til en vellykket familieferie.

God beliggenhed nær Søndervig

Søndervig

ligger kun 600 meter fra sommerhuset, så man får her alle byens fordele uden at skulle gå på kompromis med den gode beliggenhed og naturomgivelserne.

Supermarkedet tilbyder et stort udvalg af dagligvarer, de mange butikker bugner med spændende tilbud, og badelandet og Beach Bowl tilbyder sjove aktiviteter til hele familien.

Så her har man virkelige den helt rette beliggenhed til både afslapning, shopping og sjove aktiviteter.

Flot og velholdt stenhus

Dette sommerhus er yderst velholdt, så det forbliver lyst og indbydende, hvor både familier og par har lyst til at tilbringe deres ferier.

Huset tilbyder selvfølgelig moderne faciliteter, der bringer bekvemmelighed og en anelse luksus ind i feriedagene. Så her kan man f.eks. nyde sin egen lille wellnessafdeling med sauna og spa og rigtig slappe af og lade op til hverdagens nye opgaver.

Stue, køkken og spisestue har man i et stort rum i hjertet af huset. Her er der indlagt gulvarme og installeret en hyggelig brændeovn. Så dette er et naturligt samlingspunkt, hvor familien kan tilbringe tid sammen.

Skøn plænegrund og terrasse

Huset ligger på en super dejlig plænegrund, som er naturligt afskærmet af buske og træer, så man uforstyrret kan boltre sig og nyde de lange sommerdage og aftener. For de små er der opstillet gynge og sandkasse, som sikkert vil bringe stor glæde.

Og fra den afskærmede og flisebelagte terrasse kan mor og far nyde synet af deres legende børn, mens de lægger aftensmaden på grillen og nyder et glas vin.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6639

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit einem großen Aussenbereich zum spielen mit den Kindern. Hier stimmt das Preis Leistungsverhältnis. Die Energiekosten sind in einem günstigen Rahmen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Matratzen sollten erneuert werden da sie schon sehr durchgelegen sind, ansonsten ein sehr schönes Haus mit tollem Grundstück rund um alles da was man braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist sehr schön. Die Einrichtung entspricht vollkommen den Fotos, wir haben nichts vermisst. Für unsere 4 köpfige Familie völlig ausreichend. Unsere Kinder hatten einen Riesen Spaß an dem „ schlafboden“

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...