Strandnær feriehus i Søndervig med udebruser & sauna – 350m fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 54, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6657
8 pers.
Antal personer
380 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et feriehus ud over det sædvanlige? Så er Marehalmen 54 helt ideelt! Den spændende arkitektur og opbygning er lavet med omtanke for beliggenheden – nemlig så feriehuset passer flot ind i landskabet og så du får mest muligt ud af den smukke natur. Derudover er det flot, lyst og rummeligt indrettet, så du har god plads til en hyggelig og afslappende familieferie. Feriehuset er opført i 2019 og byder på en stilren indretning (med sauna, badekar og udendørs bruser!), aktivitetsrum og ikke mindst en fantastisk beliggenhed kun 350 meter fra Vesterhavet.

Familieferie med egen sauna

Dette feriehus er et oplagt valg til en skønt familieferie. Huset rummer plads til 8 personer og råder over i alt 120 m2. Indretningen er lige i skabet; stilren og moderne med nye, flotte møbler og åbne rum.

Stuen og køkkenet ligger i åben forbindelse med hinanden, og her sørger store vinduespartier for lys og udsyn til den flotte natur. Her er der også rig mulighed for at bruge ferietiden sammen.

Huset er rigtig praktisk indrettet med 2 badeværelser, og på det største badeværelser er der både badekar og tilgang til saunaen, hvor I kan forkæle jer selv lidt ekstra på ferien med wellness og velvære i top.

Lækre terrasseforhold og kun 350 meter til havet

Med 130 m2 terrasse, hvoraf hele 65 m2 er overdækket, er der skabt optimale muligheder for at nyde ferietiden udendørs. Nyd duften og lyden af Vesterhavet og udsigten på det omkringliggende klitlandskab imens I slapper af og solbader eller nyder aftenstilheden med lidt lækkert grillmad og en flaske god rødvin.

Kun 350 meter skiller jer fra den kilometerlange sandstrand, som året rundt byder på spændende og imponerende naturoplevelser for både store og små. Når I kommer hjem fra en strandtur, kan I skylle salt og sand af under husets udebruser på terrassen.

Fra Marehalmen 54 er der ikke langt til Søndervigs hyggelige bymidte, og en kort køretur bringer jer til centrum, hvor I kan udforske de mange spændende forretninger, spise lækker mad på et af de gode spisesteder – eller købe en cremet softice i sommervejret.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6657

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes und gemütliches Ferienhaus mit hochwertiger Ausstattung in direkter Strandnähe für hyggelige Ferien mit Freunden und/oder Familie zum Abschalten vom Alltag.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches, sinnvoll konzipiertes und stilvoll eingerichtetes Haus. Auch als größere Gruppe fühlten wir uns dort sofort wohl.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großzügiges, geräumiges und modernes Ferienhaus, das in den Dünen schön gelegen ist. Das Haus lässt keine Wünsche offen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.005
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...