Luksuriøst feriehus i Søndervig med udebruser og sauna 350m fra havet

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 54, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6657
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et feriehus ud over det sædvanlige? Så er Marehalmen 54 helt ideelt! Den spændende arkitektur og opbygning er lavet med omtanke for beliggenheden – nemlig så feriehuset passer flot ind i landskabet og så du får mest muligt ud af den smukke natur. Derudover er det flot, lyst og rummeligt indrettet, så du har god plads til en hyggelig og afslappende familieferie. Feriehuset, der først er opført i 2019, byder på en stilren indretning (med sauna, badekar og udendørs bruser!), aktivitetsrum og ikke mindst en fantastisk beliggenhed kun 350 meter fra Vesterhavet.

Luksuriøs familieferie med egen sauna

Dette femstjernede feriehus er et oplagt valg til en luksuriøs familieferie. Huset rummer plads til 8 personer og råder over i alt 120 kvadratmeter. Indretningen er lige i skabet; stilren og moderne med nye, flotte møbler og åbne rum.

Stuen og køkkenet ligger i åben forbindelse med hinanden, og her sørger store vinduespartier for lys og udsyn til den flotte natur. Her er der også rig mulighed for at bruge ferietiden sammen.

Huset er rigtig praktisk indrettet med 2 badeværelser, og på det største badeværelser er der både badekar og tilgang til saunaen, hvor I kan forkæle jer selv lidt ekstra på ferien med wellness og velvære i top.

Lækre terrasseforhold og 350 meter til havet

Med 130 m2 terrasse, hvoraf hele 65m2 er overdækket, er der skabt optimale muligheder for at nyde ferietiden udendørs. Nyd duften og lyden af Vesterhavet og udsigten på det omkringliggende klitlandskab imens I slapper af og solbader eller nyder aftenstilheden med lidt lækkert grillmad og en flaske god rødvin.

Kun 350 meter skiller jer fra den kilometerlange sandstrand, som året rundt byder på spændende og imponerende naturoplevelser for både store og små. Når I kommer hjem fra en strandtur, kan I skylle salt og sand af under husets udebruser på terrassen.

Fra Marehalmen 54 er der ikke langt til Søndervigs hyggelige bymidte, og en kort køretur bringer jer til centrum, hvor I kan udforske de mange spændende forretninger, spise lækker mad på et af de gode spisesteder – eller købe en cremet softice i sommervejret.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6657

D.
sagde , Varde

Super dejlig feriehus tæt på stranden hvor vi tilbragte en uge, fire voksne og to børn. Dejlige udearealer og terrasser godt afskærmet fra vejr og vind. Hyggelig indrettet med alt i inventar og udstyr. Den store gasgrill er helt klart et plus.

D.
sagde , Danmark

Fantastisk hus hvor der er tænkt over indretningen, inde som ude.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.005
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredband, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...