Lyst, hyggeligt feriehus med brændeovn til 5 personer i Søndervig

3
icon
icon
icon

Solvej 38, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6667
5 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På en skøn beliggenhed i Søndervig ligger dette hyggelige sommerhus på Solvej 38. Sommerhuset rummer plads til op til 5 personer, der kan nyde en dejlig ferie tæt på Vesterhavet. Fra feriehuset er der kun 800 meter til stranden og 850 meter til nærmeste indkøbsmulighed. I sommerhuset er I også hjerteligt velkomne til at have 1 hund med.

Hyggelig indretning med brændeovn

Sommerhuset på Solvej 38 danner rammen om jeres næste ferie, og der er garanti for, at det bliver en hyggelig en af slagsen. I sommerhuset er der nemlig en lys og hyggelig indretning, der sammen med det skønne lysindfald skaber en helt fantastisk ferieatmosfære.

Feriehuset, der er 75 kvadratmeter stort, er indrettet med 2 skønne soveværelser. Det ene er indrettet med en dobbeltseng, og det andet er indrettet med en enkeltseng og en etageseng – det oplagte soveværelse til børnene. Desuden er der 1 badeværelse med gulvvarme i sommerhuset.

Hjertet i feriehuset er stuen, der ligger i åben forbindelse med køkken og spiseplads, som tilsammen danner alrummet. Her kan I samles til at lave mad, spise, spille spil og se film – og selv hvis I laver forskellige ting, kan I nyde hinandens selskab. Brændeovnen fuldender feriestemningen med sine knitrende flammer og varme.

Foruden brændeovnen er der også en varmepumpe i sommerhuset, som på energivenlig vis sørger for, at I altid har et godt indeklima med gode temperaturer. Desuden er der en opvaskemaskine i køkkenet, der sørger for opvasken efter madlavningen.

Skøn terrasse og dejlig have med gyngestativ

Fra sommerhusets alrum kan I træde direkte ud på den skønne, sydvendte terrasse, der inviterer til mange timer i den friske luft. Sæt jer godt til rette i havemøbler og liggestole og bare slap af. Til aften kan I tænde op i grillen til aftenens grillmiddag. I den dejlige have kan hunde og børn lege i timevis – og til børnene er der også et gyngestativ.

God beliggenhed i Søndervig

Når I har ferieadresse på Solvej 38 i Søndervig, bor I på en god beliggenhed i Søndervig. Herfra har I hverken langt til strand eller by. Faktisk har I kun 800 meter til Vesterhavet og de smukke, hvide sandstrande, der indbyder til lange gåture.

I har desuden kun 850 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Søndervig har I mulighed for at købe ind i supermarkedet og hos byens specialbutikker. Ellers er der også mange hyggelige spisesteder, I kan besøge, så I selv slipper for at lave mad.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...