Et helt utroligt flot hus med swimmingpool i Søndervig

4.5
5698
Jens Jensens Vej 39, Søndervig - Søg på husnr. i6673
Gæsterne siger:

På en rigtig dejlig afskærmet grund ligger dette utroligt flotte og meget velholdte sommerhus med swimmingpool med modstrømsanlæg. Huset har skøn stor terrasse hvor man virkelig kan uforstyrret kan nyde ferien. På grunden finder man også diverse former for spil, perfekt til store og små legebørn.

Underholdning for hele familien i swimmingpoolen

Her er virkelig tale om et rigtig flot og meget velholdt hus med perfekt beliggenhed på en stor afskærmet grund i gåafstand fra Søndervig. Her er masser af underholdning for både store og små: En flot wellness afdeling med 18 m2 swimmingpool med modstrømsanlæg, stort boblebad og badeværelse med sauna. Når ungerne er trætte af at plaske i poolen, er der mulighed for et spil bordfodbold, eller hygge på hemsen med Playstation 2 og 3. Overalt er huset velholdt og pænt indrettet. Et hus hvor du og din familie eller venner helt sikkert vil føle jer godt tilpas.

God indretning

Husets hjerte, er den store stue som står i åben forbindelse med køkkenet. Her er hyggeligt og pænt indrettet med komfortable møbler, klinkegulve med gulvvarme, bordfodbold, fladskærm, brændeovn og så har du direkte kig ind til swimmingpoolen, så du kan holde øje med ungerne mens du hygger dig i stuen. I husets soveafdeling er der 4 virkelig pæne soveværelser, alle indrettet med dobbeltseng og skabsplads. Her er også det ene af husets 2 badeværelser, med gulvvarme og bruseniche. På den store hems er der 4 sovepladser, og der også er et TV til spil. I huset råder du også over en gratis trådløs internetforbindelse.

Derudover er der sat en safetyboks op, så i kan låse jeres værdigenstande inde, når i tager på udflugt.

Fiskerenseplads

Nyder du at fiske og er fangsten stor, så er der udenfor indrettet fiskerenseplads med rindende vand, hvor fisken kan gøres klar. I Søndervig er der en fin put-and-take sø med mulighed for at fange en ørred til aftensmaden. Trænger du til frisk luft og til at brænde noget energi af, så har du en bane udenfor, hvor der kan spilles basket, fodbold eller hvad du har lyst til. Havet finder du kun 500 meter væk og Søndervig har du indenfor gåafstand. På terrasser er der havemøbler med hynder og parasol, samt liggestole og grill.

Huset kan ikke bestilles af ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6673

D.
sagde , Bjæverskov

Dejligt hus, med plads til mange. Ingen klager herfra

D.
sagde , Danmark

Dejligt stort hus med god opdeling af afdeling med værelser i den ene ende af huset og køkken/alrum og stue i den anden inkl. bordfodbold. Dejligt at man har køkken og stue samlet – samt pool lige ved stuen.Huset ligger i dejlig gå afstand fra Søndervig og vandet – rolige omgivelser med muligheder for ren afslapning og tæt på stier rundt i området.

D.
sagde , Danmark

Dejligt stort opholdsrum, og værelsernes beliggenhed væk fra opholdsområdet er ideelt hvis nogen ønsker at sove længe, eller gå tidligere i seng.
Godt poolområde.
Vi var der i vinterferien, så vi brugte ikke udefaciliteterne.
Dejligt sommerhus, som vi varmt kan anbefaleSoverum:4
Bolig-/Grundareal:200 / 2.758
Renoveret / Byggeår:2016 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...