Femstjernet feriehus med spa og sauna tæt på hav og by

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 462, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6688
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kan I godt lide luksus, og vil I gerne bo i gåafstand til både havet og byen? Så er Nordsøvej 462 den perfekte ferieadresse til jer! Det nyopførte hus (2019) er stilfuldt indrettet med lækre faciliteter – heriblandt sauna og spabad -, og den fantastiske beliggenhed få minutters gang fra havet og kort vej fra Søndervigs centrum er prikken over i’et.

Rummeligt luksushus med sauna og spabad

Det luksuriøse feriehus råder over i alt 120 kvadratmeter, og der er god plads til familien på 6 personer. De lyse farver og det stilfulde interiør sætter den helt rigtige feriestemning, og I vil hurtigt falde godt til i de flotte og rummelige omgivelser.

Store vinduespartier åbner huset endnu mere op, og det er især tilfældet i det store køkkenalrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Her er der lagt op til masser af samvær og hyggelige stunder foran den knitrende brændeovn.

Huset er praktisk indrettet med 2 badeværelser, det ene med tilgang fra et af soveværelserne og det andet med et lækkert spabad. I skuret udenfor finder I desuden husets sauna, som byder på god varme på selv de koldeste feriedage.

Gode terrasser og fantastisk beliggenhed

Rundt om huset finder I mange gode kroge, hvor I kan sidde og nyde solen og den friske havluft. Der er både åbne, afskærmede og overdækkede dele af terrassen, så der er noget for enhver smag, og der er selvfølgelig sørget for både havemøbler, liggestole og grill.

Beliggenheden er helt perfekt til en ferie ved Vesterhavet. I kommer til at bo midt i det lyngklædte klitlandskab med kun 450 meter til stranden og de brusende bølger, som ligegyldigt årstid, vind og vejr bestemt er et besøg værd.

Også Søndervigs hyggelige bymidte ligger inden for gåafstand. Her finder I gode spisesteder, spændende butikker, souvenirshop og aktivitetscentret Beach Bowl, hvor I blandt andet kan bowle, spille minigolf, dyrke fitness eller tage et slag tennis.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6688

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles perfekt

DE
D.
sagde , Deutschland

PERFEKT UND WUNDERBAR!
STYLING DER RÄUME SEHR GESCHMACKVOLL, HOCHWERTIGES INTERIEUR.
MEGA TOLLE BETTEN UND DECKEN
GERINGE NEBENKOSTEN, TOLLER ZUSTAND UND PRIMA AUSSTATTUNG.
Kamin sollte gewartet/ kontrolliert werden.
SONST ALLES MEGA FEIN UND SCHICK!!!
WIR WÜRDEN UNBEDINGT WIEDER BUCHEN!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist wunderbar! Es hat eine perfekte Ausstattung! Wir empfehlen es auf jeden Fall weiter!!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...