Romantisk sommerhus i klassisk design tæt på Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 56, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6720
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Romantisk sommerhus i klassisk design, men i en moderne og eksklusiv udgave, beliggende på en herlig naturgrund ikke langt fra havet og tæt på Søndervig. I Søndervig finder du masser af fine butikker og restauranter, golfbane, samt fitness og Bowlingcenter.

En dejlig ferie i Søndervig

Huset ligger tæt på Vesterhavet på en herlig naturgrund og med et flot kig udover området. En stor dejlig terrasse omkranser dette flotte røde hus.

Klassisk og moderne sommerhus

Huset har 3 gode og lyse soveværelser. Et stort badeværelse med vaskemaskine. Centreret i huset ligger stue og køkken/alrum, et stort og flot rum med masser af lys. Fra stuen kan man åbne de to terrasse døre og stuen fortsætter ud til en skøn, overdækket terrasse. Uanset hvor vinden kommer fra kan man altid finde læ, da terrassen fortsætter hele vejen rundt om huset.

Ferie med gå ture, golf eller shopping

Er du til havet og lange gå ture, så ligger huset kun 350 meter fra Vesterhavet. Her er strand og vand så langt øjet rækker. Shopping, så går turen til Søndervig, hvor der findes fine butikker til både børn og voksne. Golfbanen ligger lige ved Søndervig.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6720

DE
D.
sagde , Deutschland

sehr schönes solides Holzhaus mit ausreichend Platz für eine 4-köpfige Familie

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches, hervorragend gelegenes Ferienhaus. Es ist alles vorhanden, was man benötigt. Die Betten sind bequem. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Lage, sehr sauber, gute Ausstattung 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 2.112
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...