Hus med to badeværelser og stråtag tæt på stranden

5
3739
Jolanthavej 6, Søndervig - Søg på husnr. i6740
Gæsterne siger:

Fantastisk flot og velindrettet luksusferiehus med stråtag for den kræsne lejer. Huset har to badeværelser og er utrolig dejligt beliggende på en stor naturgrund tæt på stranden. På den afskærmede terrasse kan du nyde den smukke udsigt over området. Tilladt at medbringe 2 hunde.

Lækkert feriehus med stråtag i Søndervig tæt på strand

Et lækkert feriehus fra 2011 i Søndervig, som er bygget i mursten og med stråtag. Der er en energibesparende varmpepumpe i huset, rengøringsvenlige klinkegulve i opholdsrummene og trælaminat i værelserne. Huset er særdeles smagfuldt indrettet og fremstår samtidigt lyst og venligt med loft til kip i stuen. De store vinduespartier giver både et skønt lys og giver en følelsen af at være midt i den skønne natur.

Naturligvis har dette feriehus to badeværelser, spa og sauna

I et moderne feriehus forventer man to badeværelser med gulvvarme, så der kan bo to familier eller en stor familie i huset. Og det er i dette feriehus naturligt også tilfældet. Derudover er der er 3 soveværelser, et ekstra værelse med en sofa og et fladskærms-TV, hvor man kan tilslutte sin medbragte spilkonsol. Efter en travetur langs Vesterhavet er det altid skønt at komme tilbage til huset, tænde op i brændeovnen og nyde varmen og de fredfyldte flammer.

Et skønt område for familien med børn og hund

Har man børn eller hund med på ferie, er dette hus ideelt året rundt, da det er velegnet til helårsbeboelse, og beliggenheden i det fredfyldte område lige syd for Søndervig er altid smuk. Den lukkede terrasse gør det ligeledes let at have hund og børn med, idet du kan slappe af på solsengen uden at være bekymret for, at to- eller firbenede gavtyve skulle stikke af.

Der er gode stisystemer lige uden for huset, som forbinder hele området mellem Søndervig og Hvide Sande, hvor både motionister og cyklister færdes.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6740

D.
sagde , Kolding

Vi synes det var et flot smagfuldt sommerhus med dejlig opdeling af rummene. ( havde en voksen datter med som nød sin egen "husdel".Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 4.271
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser, gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...