Charmerende og røgfrit feriehus med lukket terrasse

3
1928
Sletten 16, Søndervig - Søg på husnr. i6781
Gæsterne siger:

Et rigtigt hyggeligt og charmerende og røgfrit feriehus med lys og venlig indretning. Huset ligger dejligt med en helt centralt placering midt i Søndervig, tæt på stranden og tæt på indkøb og restauranter. Der er en skøn lukket terrasse mod syd.

Et charmerende og røgfrit feriehus i hjertet af Søndervig

Et velbeliggende feriehus i hjertet af den hyggelige badeby Søndervig. Huset er til 4 personer, det er enkelt og charmerende indrettet og indeholder de mest nødvendige faciliteter, man ønsker sig på en ferie. Huset er røgfrit, der er rengøringsvenlige gulve overalt, og det er baseret på, at man er på ferie og væk fra alle hverdagens gøremål, stress og jag.

En god, helt lukket og privat terrasse mod syd

Den sydvendte terrasse er helt lukket og sørger for både læ og privatliv. Her kan man også nyde skønne grillaftener, idet terrassen også er delvist overdækket. Fra terrassen kan man tydeligt både høre og dufte Vesterhavet, hvilket er helt fantastisk. Ønsker man sig en is eller at indtage en frokost på en af de nærliggende restauranter, er man kun ca. 2 minutters gang væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6781

D.
sagde , Vik i Sogn, NORWAY

Fin beliggenhet.
Pen og funkjonell innredning av huset.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:45 / 300
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, træ laminat i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...