Dejligt feriehus med Vesterhavet som nabo

3
icon
icon
icon

Badevej 30, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6790
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt dejligt feriehus med lys og indbydende indretning. Huset ligger rigtigt dejligt på en naturgrund i Søndervig kun et par minutters gang fra stranden og også tæt på masser af shoppingmuligheder og ikke mindst Bowling- og fitnesscenteret.

Huset

Et rigtigt dejligt feriehus på en diskret og rolig naturgrund i hjertet af Søndervig kun 50 meter fra det smukke Vesterhav med strand så langt øjet rækker.

Huset er tilbygget og nyrenoveret i 2013 med nyt badeværelse, soveværelser og køkken. Der er nye klinker og gulvvarme i hele huset, dog 2 soveværelser med radiatorer. Der er 2 udgange fra huset til stor syd/vestvendt terrasse med god plads til udendørs ophold.

De perfekte rammer er sat for en dejlig og afslappende ferie.

Søndervig

Mellem det flade land og det brusende Vesterhav, rejser klitterne sig som et værn mod havet. Og lige her ligger Søndervig; en lille badeby med et fantastisk byliv, gode butikker og skønne spisesteder. Søndervig er også et eldorado for både store og små – og her er garanti for underholdning i timevis. Besøg f. eks. aktivitetscentret Beach Bowl, der tilbyder bowling, tennis, pool, fitnesscenter samt legeland for de mindste.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6790

DE
D.
sagde , Deutschland

Durch die große Glasfront war eine angenehme Temperatur im Innern. Obwohl schon November war, haben wir lediglich im Badezimmer die Fußbodenheizung in Betrieb genommen. Im Sommer kann man die Terrasse mit dem Grill nutzen. Da das Haus in einer etwas tiefer gelegenen Mulde liegt, sitzt man hier nicht so auf dem Präsentierteller, wie bei den Häusern direkt am Badevej.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einer schönen geschützten Düne nahe dem Strand und dem Ortskern und trotzdem sehr ruhig gelegen.
Das Haus ist in einem schönen Stil sehr gut für 6 Personen mit Hund geeignetDie Umgebung des Hauses ist ruhig in einer Stichstrasse mit wenig Verkehr.
Kurze Wege zum Strand und in die Stadt machen den Urlaub in diesem Haus zu etwas besonderem.

DE
D.
sagde , Ahrensburg

Gemütliches Häuschen in Strandnähe, tolle Lage in den Dünen, wir kommen gerne wieder

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.150
Renoveret / Byggeår:2013 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...