Dejligt og lyst feriehus tæt på Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Harbo Stages Vej 13, Søndervig - Søg på husnr. i6808
Gæsterne siger: icon icon

I gåafstand fra Søndervig centrum finder du dette dejlige feriehus. Huset er lyst og venligt indrettet og fra stuen og et soveværelse er der udgang til den fine terrasse, hvor der også er indrettet sandkasse og gynge til børnene.

Søndervig – Harbo Stages Vej

600 meter fra Søndervig ligger Harbo Stages Vej, dejligt centralt og i gåafstand til stort set alt. Super beliggenhed, hvis du ikke ønsker at bo midt i Søndervig, men dog gerne vil benytte alle de muligheder byen har at byde på, såsom stort flot supermarked, butikker fyldt med gode tilbud og spændende nyheder i brugskunst og mode, badeland, bowling eller fiskeri. Mulighederne er der, det handler blot om at kunne vælge.

Huset

Et flot og meget velholdt stenhus med en fin og lys indretning. Huset råder over 3 dejlige værelser, hvoraf det ene er med en dobbeltseng og udgang til terrassen. De 2 andre værelser er med hver 2 enkeltsenge. Der er et stort dejligt badeværelse med sauna og spa, og så er der også et gæstetoilet. I den fine lyse stue med åben forbindelse til køkken og spisestue er der gulvvarme og brændeovn til de lidt koldere dage eller blot for hyggens skyld. Fra stuen går en stige op til en hems, som altid er et godt sted for børnene at opholde sig, men er ikke længere væk end de bare kan stikke hovedet ud til resten af familien.

Terrassen og haven

En skøn græsplane med gynge og sandkasse hører til huset, her kan børn og barnlige sjæle rigtig boltre sig. Grunden er naturligt afskærmet af buske, træer og en lang høj. Terrassen er udstyret med havebord, stole og solsenge og selvfølgelig en grill, så man kan nyde de lange skønne aftener om sommeren.

Ejeren af dette hus har også et hus magen til, på Harbo Stages Vej 5.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6808

D.
sagde , Danmark

Dejlig hus

D.
sagde , Lunderskov

Dejlig feriehus med det der skal være, og med fine store vinduer der giver skøn lys ind.
Det er nemt at holde ren og gøre ren.Det er et område med gode sti forbindelser til vandet, og man behøver ikke at gå samme tur hver gang. Det er derfor vi har været i området i 10 år.
Der nemt til gode indkøbs mugligheder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, 0 Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...