Dejligt og lyst feriehus tæt på Søndervig

4.5
2238
Harbo Stages Vej 13, Søndervig - Søg på husnr. i6808
Gæsterne siger:

I gåafstand fra Søndervig centrum finder du dette dejlige feriehus. Huset er lyst og venligt indrettet og fra stuen og et soveværelse er der udgang til den fine terrasse, hvor der også er indrettet sandkasse og gynge til børnene.

Søndervig – Harbo Stages Vej

600 meter fra Søndervig ligger Harbo Stages Vej, dejligt centralt og i gåafstand til stort set alt. Super beliggenhed, hvis du ikke ønsker at bo midt i Søndervig, men dog gerne vil benytte alle de muligheder byen har at byde på, såsom stort flot supermarked, butikker fyldt med gode tilbud og spændende nyheder i brugskunst og mode, badeland, bowling eller fiskeri. Mulighederne er der, det handler blot om at kunne vælge.

Huset

Et flot og meget velholdt stenhus med en fin og lys indretning. Huset råder over 3 dejlige værelser, hvoraf det ene er med en dobbeltseng og udgang til terrassen. De 2 andre værelser er med hver 2 enkeltsenge. Der er et stort dejligt badeværelse med sauna og spa, og så er der også et gæstetoilet. I den fine lyse stue med åben forbindelse til køkken og spisestue er der gulvvarme og brændeovn til de lidt koldere dage eller blot for hyggens skyld. Fra stuen går en stige op til en hems, som altid er et godt sted for børnene at opholde sig, men er ikke længere væk end de bare kan stikke hovedet ud til resten af familien.

Terrassen og haven

En skøn græsplane med gynge og sandkasse hører til huset, her kan børn og barnlige sjæle rigtig boltre sig. Grunden er naturligt afskærmet af buske, træer og en lang høj. Terrassen er udstyret med havebord, stole og solsenge og selvfølgelig en grill, så man kan nyde de lange skønne aftener om sommeren.

Ejeren af dette hus har også et hus magen til, på Harbo Stages Vej 5.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6808

D.
sagde , Lunderskov

Dejlig feriehus med det der skal være, og med fine store vinduer der giver skøn lys ind.
Det er nemt at holde ren og gøre ren.Det er et område med gode sti forbindelser til vandet, og man behøver ikke at gå samme tur hver gang. Det er derfor vi har været i området i 10 år.
Der nemt til gode indkøbs mugligheder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, 0 Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...