Dejligt og lyst feriehus tæt på Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Harbo Stages Vej 13, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6808
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I gåafstand fra Søndervig centrum finder du dette dejlige feriehus. Huset er lyst og venligt indrettet og fra stuen og et soveværelse er der udgang til den fine terrasse, hvor der også er indrettet sandkasse og gynge til børnene.

Søndervig – Harbo Stages Vej

600 meter fra Søndervig ligger Harbo Stages Vej, dejligt centralt og i gåafstand til stort set alt. Super beliggenhed, hvis du ikke ønsker at bo midt i Søndervig, men dog gerne vil benytte alle de muligheder byen har at byde på, såsom stort flot supermarked, butikker fyldt med gode tilbud og spændende nyheder i brugskunst og mode, badeland, eller fiskeri. Mulighederne er der, det handler blot om at kunne vælge.

Huset

Et flot og meget velholdt stenhus med en fin og lys indretning. Huset råder over 3 dejlige værelser, hvoraf det ene er med en dobbeltseng og udgang til terrassen. De 2 andre værelser er med hver 2 enkeltsenge. Der er et stort dejligt badeværelse med sauna og spa, og så er der også et gæstetoilet. I den fine lyse stue med åben forbindelse til køkken og spisestue er der gulvvarme og brændeovn til de lidt koldere dage eller blot for hyggens skyld. Fra stuen går en stige op til en hems, som altid er et godt sted for børnene at opholde sig, men er ikke længere væk end de bare kan stikke hovedet ud til resten af familien.

Terrassen og haven

En skøn græsplane med gynge og sandkasse hører til huset, her kan børn og barnlige sjæle rigtig boltre sig. Grunden er naturligt afskærmet af buske, træer og en lang høj. Terrassen er udstyret med havebord, stole og solsenge og selvfølgelig en grill, så man kan nyde de lange skønne aftener om sommeren.

Ejeren af dette hus har også et hus magen til, på Harbo Stages Vej 5.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6808

DK
D.
sagde , Danmark

Vi er meget imponeret over hvor meget man får for pengene.
Fint nyer hus, overraskede rummeligt, som var perfekt for hvad vi ønskede os.
Hyggeligt at huset ligger lidt for sig selv.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes familienfreundliches und hyggelig Haus. Die Terrasse ist vom Schlafzimmer und Wohnzimmer zu erreichen. Im Garten ist ein kleiner Spielplatz mit Sandkasten, Rutsche und Schaukel vorhanden. Die Küche ist super ausgestattet, wir haben nichts vermisst.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben mit drei Erwachsenen und zwei Kindern zwei Wochen in dem Haus verbracht.
Der Grundriss ist gut gelungen, das kleine zweite Badezimmer vollkommen ausreichend.
Das Grundstück ist durch Bäume und Sträucher eingefasst und somit gut geschützt. Es liegt allerdings in zweiter Reihe zu einem anderen Grundstück, sodass man immer in deren Garten schauen kann. Für Urlauber, die die Zeit lieber etwas abgeschiedener verbringen möchten, wäre dies ein Manko. Die Küche ist vollständig und gut ausgestattet, dennoch hatten wir uns einen weiteren kleinen Schrank zur Aufbewahrung von Lebensmitteln gewünscht. Das Doppelbett ist sehr weich und mit 140 cm Breite sehr schmal.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...