Super feriehus fra 2012 med stor terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 3, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6811
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et fremragende feriehus med rigtig god indretning. Huset er hyggeligt og smagfuld indrettet, med køkken i åben forbindelse med en lys og indbydende dagligstue. Fra stuen er der udgang til en stor, delvist overdækket terrasse. Huset ligger på en naturlig afskærmet grund.

Dejligt feriehus med alt hvad en familie kan ønske sig af faciliteter

Et super dejligt feriehus med stor og flot terrasse, bygget i 2012. Rigtig god indretning og de perfekte rammer til en rigtig god ferie. 2 lyse og flotte soveværelser med dobbeltsenge og et super sødt børneværelse med forskudt køjeseng, som gør værelset endnu mere hyggeligt. Et godt og flot badeværelse med bruser, badekar og sauna, der er selvfølgelig gulvvarme, også det lille gæstetoilet er med gulvvarme. Hjertet af huset, er stuen, køkkenet og spisepladsen, her kan man virkelig være sammen og nyde hinandens selsskab. Selvfølgelig har du brændeovn og trådløs internet samt fladskærms-tv i dette fantastiske sommerhus.

Stor terrasse og afskærmet grund giver plads til mange aktiviteter

Huset ligger på en naturlig afskærmet grund ikke langt fra Søndervig Fra stuen træder du ud på en stor, delvist overdækket terrasse, som omkranser huset næsten hele vejen rundt. En dejlig stor græsplane med et fodboldmål og en rigtig god sandkasse som kan lukkes og selvfølgelig er der også en gynge. På terrassen kan de lange lyse sommer aftner nydes i gode møbler.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6811

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und gut ausgestattetes Ferienhaus. Perfekte Größe für eine vierköpfige Familie. Küche sehr gut ausgestattet, schöne überdachte Terrasse, großer Garten, in welchem gut Fußball gespielt werden kann zumindest wenn der Rasen gemäht wurde (war bei uns leider erst einen Tag vor Abreise der Fall). Die nahegelegene Straße ist nicht wahrzunehmen. Das Zentrum Søndervigs schnell per Fahrrad erreichbar, aber auch zu Fuß machbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist toll! Mit Kindern bietet es alles was man braucht. Ankommen und wohlfühlen. Schöne Aufteilung hell und freundlich eingerichtet. Wir haben uns sehr wohlfühlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus braucht keine Reklame ,es ist immer belegt!!!!!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 1.400
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...