Charmerende sommerhus i Søndervig tæt på stranden, hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon
Wolle Friks Vej 37, Søndervig - Søg på husnr. i6824

I dette charmerende sommerhus i Søndervig kan I holde ferie med op til 4 feriegæster, og hunden er også hjerteligt velkommen. Her er der garanti for feriestemning med en lys og venlig indretning i klassisk sommerhusstil. Den store naturgrund ligger kun 700 meter fra Vesterhavet.

Charmerende indretning og gode praktiske faciliteter

Sommerhuset på Wolle Friks Vej 37 indeholder et stort fællesrum, der forener stue, spiseafdeling og køkken med hinanden. Her kan I alle samles om madlavningen, hyggelige spilaftener og mange andre gode ferieøjeblikke, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

De 2 soveværelser er indrettet med henholdsvis en dobbeltseng og 2 enkeltsenge, perfekt til den lille familie. Badeværelset er udstyret med gulvvarme, så I ikke får kolde fødder, når der skal børstes tænder om morgenen. Derudover står en opvaskemaskine, en vaskemaskine og en tørretumbler til rådighed, så I ikke kommer til at mangle nogen praktiske faciliteter på ferien.

Skøn naturgrund i Søndervig og kort vej til Vesterhavet

Det charmerende sommerhus ligger på en stor naturgrund, hvor børnene og hunden helt sikkert vel elske at gå på opdagelse, mens I holder øje med dem fra terrassen. Der er også en gynge og en sandkasse på grunden.

På de 2 terrasser står havemøbler og liggestole klar, så I kan udnytte det gode vejr fuldt ud, og om aftenen kan I tænde op i grillen og slutte dagen af med et lækkert feriemåltid i den lune aftensol.

Knap 2 kilometer fra sommerhuset ligger Søndervigs centrum, som byder på indkøbsmuligheder, diverse butikker og spisesteder. Det brusende Vesterhav og den endeløse sandstrand ligger kun 700 meter væk, og lige meget, hvornår på året I kommer, er der noget nyt og spændende at opleve her.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 2.282
Renoveret / Byggeår:2019 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...