Charmerende sommerhus i Søndervig tæt på stranden, hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Wolle Friks Vej 37, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6824
4 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette charmerende sommerhus i Søndervig kan I holde ferie med op til 4 feriegæster, og hunden er også hjerteligt velkommen. Her er der garanti for feriestemning med en lys og venlig indretning i klassisk sommerhusstil. Den store naturgrund ligger kun 700 meter fra Vesterhavet. 

Charmerende indretning og gode praktiske faciliteter

Sommerhuset på Wolle Friks Vej 37 indeholder et stort fællesrum, der forener stue, spiseafdeling og køkken med hinanden. Her kan I alle samles om madlavningen, hyggelige spilaftener og mange andre gode ferieøjeblikke, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

De 2 soveværelser er indrettet med henholdsvis en dobbeltseng og 2 enkeltsenge, perfekt til den lille familie. Badeværelset er udstyret med gulvvarme, så I ikke får kolde fødder, når der skal børstes tænder om morgenen. Derudover står en opvaskemaskine, en vaskemaskine og en tørretumbler til rådighed, så I ikke kommer til at mangle nogen praktiske faciliteter på ferien.

Skøn naturgrund i Søndervig og kort vej til Vesterhavet

Det charmerende sommerhus ligger på en stor naturgrund, hvor børnene og hunden helt sikkert vel elske at gå på opdagelse, mens I holder øje med dem fra terrassen.

På de 2 terrasser står havemøbler og liggestole klar, så I kan udnytte det gode vejr fuldt ud, og om aftenen kan I tænde op i grillen og slutte dagen af med et lækkert feriemåltid i den lune aftensol.

Knap 2 kilometer fra sommerhuset ligger Søndervigs centrum, som byder på indkøbsmuligheder, diverse butikker og spisesteder. Det brusende Vesterhav og den endeløse sandstrand ligger kun 700 meter væk, og lige meget, hvornår på året I kommer, er der noget nyt og spændende at opleve her.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6824

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist unseres Erachtens sehr gut und funktionell eingerichtet.
Allerdings fanden wir, dass das Haus mit uns beiden und unserem Labrador sehr gut besetzt war, aber das liegt vielleicht auch an unserem Alter von über sechzig.
Ansonsten ist das Haus sehr sauber und die Küche ist schon ein kleiner Traum, was nicht nur durch die Größe kommt, denn u.a. auch der Herd mit Sensortechnik ist um einiges höher wie Standard.
Abgerundet wird das Haus durch seine ansprechende restliche Einrichtung. Selbst am Esstisch kann man gemütlich auf gepolsterten Lederstühlen sitzen.
Zu guter letzt ist erwähnenswert, dass wir durch die Wärmepumpe nur sehr wenig Strom verbraucht haben.
Wir würden das Haus jederzeit wieder nehmen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr gemütliches kleines Ferienhaus in dem man sich wohlfühlen kann.
Die Terrassen laden einen zum faulenzen ein.Wir haben eigentlich nur einen
Sonnenschirm mit Fuß vermisst.Uns hat es so gut gefallen das wir es für das kommende Jahr gleich wieder gebucht haben.Das sagt doch Alles!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus kennen wir seitdem es renoviert wurde und wir haben uns seitdem dort sehr wohl gefühlt, sodass wir jedes Jahr einmal dort waren.
Leider ist es in 2024 nicht frei.
Besonders gut ist die überdachte Terrasse und die große Scheibe in der Seitenwand mit Blick auf die Dünen.
Für 2 Personen mit Hund ideal!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 2.282
Renoveret / Byggeår:2019 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...