Hyggeligt sommerhus til 4 personer i Søndervig

3
icon
icon
icon

Hjelmevej 125, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6825
4 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I er måske et par eller en lille familie på 4 og drømmer om at komme væk fra jeres travle hverdag og nyde Vesterhavet? Så skal I kigge nærmere på dette hyggelige og charmerende møblerede sommerhus i Søndervig, kun 700 meter fra stranden.

Hyggeligt og veludstyret med brændeovn og opvaskemaskine

Husets 69 kvadratmeter er veludnyttede med en god og hyggelig indretning. Her finder I både en opvaskemaskine og en brændeovn.
I stuen er der et hyggeligt opholdsområde. Både køkken og spiseområdet er fint integreret i rummet. De høje vinduer garanterer godt med dagslys og en smuk udsigt over den vestjyske natur.

Begge lyse soveværelser med henholdsvis en dobbeltseng og to enkeltsenge er kærligt indrettede. Trænger man til at trække sig tilbage og nyde en god bog, er værelset oplagt til det. Trænger man til en morfar er det naturligvis også oplagt. Man er vel på ferie!

Rolig beliggenhed på afskærmet grund

Også selvom sommerhuset ligger midt i et sommerhusområde er der masser af ro at finde på den afskærmede grund. Træer og buske omkranser huset, så I helt uforstyrret kan sidde på terrassen. Terrassen er naturligvis udstyret med både liggestole, havemøbler og en grill. Her kan I nyde solen og den friske havluft hele døgnet rundt.

Stranden ligger kun 700 meter fra huset. De mange stier og veje gennem sommerhusområdet fører jer igennem det smukke klitlandskab og hen til stranden. Øverst på klitten, inden I går over på stranden er der en fantastisk udsigt begge veje, så husk lige at holde en lille pause der.

Indkøbsmuligheder og forskellige seværdigheder finder I i Søndervig, som kan nås på cykel eller bil indenfor få minutter. Kør også en tur til Ringkøbing og Hvide Sande, begge byer er bestemt et besøg værd!

Det siger vores gæster om sommerhuset i6825

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir würden dieses Haus nur für 2 Personen empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schöne ruhige Haus für zwei Erwachsene aber nicht geeignet für Familien mit Kindern.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus was für uns vollkommene ausreichend war. Es war für uns als 4 Köpfige Familie klein, aber völlig ok! Es tat mal gut, minimalistisch zu leben auf kleinstem Raum, Rücksicht aufeinander zu nehmen & so eine schöne intensive Zeit miteinander zu haben!

Was wir nicht so angenehm fanden das es etwas alt roch & kalt war! Liegt vielleicht daran das dass Haus kein Neubau ist! Da das Wetter prima war, konnten wir das mit lüften perfekt regeln!

Der Service bei Esmark ist Top!!!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:69 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2013 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...