Hyggeligt sommerhus med lukket terrasse og carport

3
icon
icon
icon

Hjelmevej 1, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6837

Hyggeligt sommerhus beliggende tæt på Søndervig. Huset er nydeligt indrettet i lyse og indbydende farver. Sommerhuset ligger på en naturlig afskærmet grund og har en dejlig sydvendt terrasse. Der er tilladt 1 hund. Desuden er der gratis trådløst internet.

Godt sommerhus

Huset er velholdt, og der er 6 sovepladser fordelt på 3 gulvtæppebelagte værelser. Et værelse er indrettet med dobbeltseng, det andet har 2 elevations-enkeltsenge og det sidste værelse har køjesenge. Badeværelset har gulvvarme og en bruseniche. Derudover er der sauna og en vaskemaskine i huset. Køkkenet er veludstyret med bl.a mikroovn, opvaskemaskine og en 90 liters fryser. I stuen og køkkenet er der flisegulve og loft til kip. Der er rigtig god plads, og 2 sofaarrangementer. Et hvor man kan læse og hygge, og et andet hvor man kan se fjernsyn eller DVD på et fladskærms-TV. Brændeovnen kan nydes fra hele rummet.

Fantastiske terrasser

Terrasserne er hver især fabelagtige. Den lukkede terrasse mod vest er med det høje hegn særdeles beskyttet mod vinden og giver, udover læ, også alt det privatliv, man kan ønske sig. Mod syd er der 2 terrasser, en ved huset og en sænket terrasse på den sydvestlige del af grunden. Derudover er der en terrasse mod øst, som er ideel om morgenen og formiddagen. Børnene kan hygge sig på gyngen, i sandkassen og på græsplænen.

Vesterhavet og Søndervig

Begge dele er inden for gåafstand, hvilket også gør dette hus attraktivt for den aktive familie. Vesterhavet er unik året rundt, og Søndervig har gode shoppingmuligheder og restauranter. Ringkøbing og Hvide Sande er kun ca. 10 km væk.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.320
Renoveret / Byggeår:2012 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...