Klassisk sommerhus med brændeovn og flere terrasser

2.5
icon
icon
icon

Hjelmevej 1, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6837
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Hjelmevej 1 er et hyggeligt sommerhus med plads til 6 personer, der er beliggende tæt på Søndervig på en naturlig afskærmet grund. Feriehuset er indrettet i lyse og indbydende farver og har flere terrasser. I sommerhuset er I også velkomne til at tage 1 hund med.

Klassisk indretning med brændeovn

I sommerhuset på Hjelmevej 1 vil I opleve en klassisk indretning, som I uden tvivl vil føle jer godt tilpas i på ferien. Alrummet er hjertet i sommerhuset og bliver jeres store samlingspunkt på ferien, hvor I kan være sammen om at lave mad, spille spil og se film. Brændeovnen i alrummet fuldender stemningen med sin knitren i baggrunden.

I sommerhuset er de 6 sovepladser fordelt på 3 soveværelser, der alle er belagt med gulvtæppe. På det ene soveværelse er der en dobbeltseng, på det andet er der 2 enkeltsenge, og på det tredje soveværelse er der en køjeseng. Desuden er der 1 badeværelse i sommerhuset, som er udstyret med gulvvarme.

Flere skønne terrasser

Omkring sommerhuset finder I flere terrasser, som I kan tilbringe feriens solrige og varme dage på. Mod vest har I en lukket terrasse, der er godt beskyttet mod vind, og som også giver alt det privatliv, I kunne ønske jer. På den lukkede terrasse kan I også have hunden med ud, uden at den tager på opdagelse i området.

Udover den lukkede terrasse mod vest er der også 2 terrasser mod syd. Den ene terrasse er en sænket terrasse, der ligger på den sydvestlige del af grunden. Den anden terrasse ligger ved sommerhuset, og den strækker sig også til østsiden af sommerhuset, så her kan I nyde solen det meste af dagen, allerede fra morgenstunden.

På sommerhusets 1.320 kvadratmeter store grund er der også en skøn have, som børnene helt sikkert vil elske at lege i, pg i haven er der også et gyngestativ til børnene. Mens børnene leger dagens sidste leg i haven, kan I gøre klar til aftenens middag på grillen.

Vesterhavet og Søndervig

Sommerhuset på Hjelmevej 1 ligger ikke langt fra centrum af feriebyen Søndervig, hvor der er masser af oplevelser i vente for både store og små. Her kan I købe ind, shoppe og spise hos byens forskellige spisesteder. 

Fra sommerhuset har I desuden kun 950 meter til Vesterhavet, og I kan nå til de brede, smukke sandstrande på få minutter til fods. Sandstrandene indbyder til lange gåture, og Vesterhavet inviterer til friske dukkerter om sommeren.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6837

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, sehr gemütliches Ferienhaus. 3 kleine, zweckmäßige Schlafzimmer für jeweils 2 Personen. Dafür ein sehr großzügiger Wohn-Essbereich, in dem wir uns sehr wohl gefühlt haben. Die Ledersofas und Sessel sind sehr gemütlich und hygienisch/ pflegeleicht. Besonders am runden Couchtisch mit vielen Sesseln haben wir viele Stunden mit Gesellschaftsspielen verbracht.
Der Garten hat uns auch begeistert- Platz zum toben für Hund und Kinder. Kleinere Kinder und Tiere die gern ausbüxen muss man im Auge behalten, weil hinter dem bewachsenen Wall die Hauptstrasse liegt.
Neben der Küche ist noch eine umzäunte Terrasse.
Toll sind auch die vielen Sitzmöglichkeiten draußen.

Nach Sondervig sind es etwa 20 min. Zum Brötchen holen und einkaufen ist man in 2 min mit dem Auto bei Meny- sehr praktisch!

Zum wunderschönen Strand sind es etwa 15-20 min schöner Fußweg.

DK
D.
sagde , Danmark

Et godt hus med meget plads og gode siddemuligheder uden for.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist im großen und ganzen für eine Familie mit Kindern geeignet, wenn das gesamte Grundstück eingezäunt wäre, da es direkt an der Hauptverkehrsstrasse liegt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.320
Renoveret / Byggeår:2012 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...