Kvalitetshus i Søndervig tæt på golf banen

5
icon
icon
icon
icon
icon
3438
Holdvej 5, Søndervig - Søg på husnr. i6893

Lækkert sommerhus bygget i 2013, tæt på Søndervig og golfbane. Huset har en energibesparende varmepumpe og ekstra isolerede 3-lags-vinduer. Så udover en høj kvalitet, kan man her få et energivenligt hus. Der er 8 sovepladser, sauna, spa, centralstøvsuger og en skøn lukket terrasse.

Skønt sommerhus

Der er 8 sovepladser i dette sommerhus, fordelt på 3 soveværelser og en god hems. Alle soveværelserne har trægulv og en dobbeltseng. På et af værelserne er der et fladskærms-TV monteret på væggen. Der er 2 dejlige badeværelser, begge har gulvvarme og en god bruseniche. Det store badeværelse har derudover en hjørnespa og en sauna. På det lidt mindre badeværelse er der en vaskemaskine og en tørretumbler. Køkkenet og stuen er sammenhængende, køkkenet er særdeles veludstyret, her er der opvaskemaskine, mikroovn og en rigtig stor fryser på 225 L. Den flotte brændeovn er placeret mellem køkken og stue, så den kan nydes under måltiderne og når der hygges i stuen. I stuen, som er lækkert og smagfuldt møbleret, er der fladskærms-TV, DVD, i-Pod Dock og gratis trådløst internet. I huset er der også centralstøvsuger og en energibesparende varmepumpe.

En skøn terrasse

Der er en rigtig skøn og helt lukket terrasse tilhørende sommerhuset. Der er flere afskærmede områder på terrassen, således man oftest kan finde læ for vinden. I begge ender af sommerhuset er terrassen delvist overdækket, som er ideelt for hyggelige grill aftener. Der er flotte havemøbler og til de små, er der en sandkasse. Der er kun 300 m til Vesterhavet, og ca. 1,5 km til centrum af Søndervig.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.200
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (225 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...