Kvalitetshus i Søndervig tæt på golf banen

5
icon
icon
icon
icon
icon
Holdvej 5, Søndervig - Søg på husnr. i6893

Lækkert sommerhus bygget i 2013, tæt på Søndervig og golfbane. Huset har en energibesparende varmepumpe og ekstra isolerede 3-lags-vinduer. Så udover en høj kvalitet, kan man her få et energivenligt hus. Der er 8 sovepladser, sauna, spa, centralstøvsuger og en skøn lukket terrasse.

Skønt sommerhus

Der er 8 sovepladser i dette sommerhus, fordelt på 3 soveværelser og en god hems. Alle soveværelserne har trægulv og en dobbeltseng. På et af værelserne er der et fladskærms-TV monteret på væggen. Der er 2 dejlige badeværelser, begge har gulvvarme og en god bruseniche. Det store badeværelse har derudover en hjørnespa og en sauna. På det lidt mindre badeværelse er der en vaskemaskine og en tørretumbler. Køkkenet og stuen er sammenhængende, køkkenet er særdeles veludstyret, her er der opvaskemaskine, mikroovn og en rigtig stor fryser på 225 L. Den flotte brændeovn er placeret mellem køkken og stue, så den kan nydes under måltiderne og når der hygges i stuen. I stuen, som er lækkert og smagfuldt møbleret, er der fladskærms-TV, DVD, i-Pod Dock og gratis trådløst internet. I huset er der også centralstøvsuger og en energibesparende varmepumpe.

En skøn terrasse

Der er en rigtig skøn og helt lukket terrasse tilhørende sommerhuset. Der er flere afskærmede områder på terrassen, således man oftest kan finde læ for vinden. I begge ender af sommerhuset er terrassen delvist overdækket, som er ideelt for hyggelige grill aftener. Der er flotte havemøbler og til de små, er der en sandkasse. Der er kun 300 m til Vesterhavet, og ca. 1,5 km til centrum af Søndervig.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.200
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (225 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...