Hyggeligt bjælkehus i Søndervig med aktivitetsrum

4
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 12, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6898
9 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette fine træhus på Marehalmen 12 i Søndervig emmer af ægte sommerhushygge. Feriehuset er velegnet både til den store familie, men også til to familier, som ønsker sig en afslappende ferie midt imellem hav og fjord. Sommerhuset har et tilstødende anneks, med ekstra sovepladser og eget badeværelse. I kælderen under annekset finder I husets aktivitetsrum med dart, billardbord og bordtennis. Her kan op til 9 personer og jeres to hunde holde en skøn ferie i den vestjyske natur.

Rustik og hyggelig atmosfære med brændeovn

Feriehuset på Marehalmen 12 udstråler en særlig hygge og varme både ude- og indefra. Især på de varme, solrige dage kan man dufte den helt særlige træduft, man kun finder ved denne slags bjælkehuse.

Sommerhusets rustik-romantiske indretningen komplementerer resten af huset, her er der kælet for detaljerne. Komforten er der naturligvis også tænkt på. Med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler lige ved hånden, er der ekstra tid til hygge med hele familien foran brændeovnen, eller ved spisebordet med nogle gode brætspil.

Et godt sted at kunne trække sig tilbage på de lidt køligere dage er udestuen, her er altid dejligt lunt.

Separat anneks med badeværelse og aktivitetsrum

Sommerhusets indretning er ideel til familien med ældre børn eller flere familier. I hovedhuset er der masser af plads i opholds- og spiseområdet til, at man kan hygge alle samlet. Hjørnekøkkenet er veludstyret, så feriekokken kan slå sig løs. 3 af husets soveværelser med i alt 6 sovepladser, og det ene badeværelse er også placeret i hovedhuset.

Hovedhuset og annekset er forbundet af en overdækket terrasse, så man problemfrit kan gå frem og tilbage. Annekset rummer et lyst værelse med tv, to sovesofaer, et soveværelse med dobbeltseng, et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, og et badeværelse med gulvvarme.

I kælderen under annekset er der en ekstra kummefryser på 300L samt et ekstra køleskab, som I frit kan benytte jer af. Der er altså god plads til fangsten her på Marehalmen 12 – et ægte fiskehus! Er vejret ikke lige til en fisketur, er der også mulighed for både dart, bordtennis og billard i kælderen. Ingen grund til at kede sig her!

Stor, delvist overdækket terrasse – gyngestativ og sandkasse

Terrassen er en sand drøm hele året rundt. Der er generelt mange hyggelige steder og kroge rundt om huset, så der altid er et sted i læ og sol at finde.
Til stor glæde for børnene er der endda en sandkasse, et gyngestativ og selvfølgelig masser af plads til at boltre sig på, på den smukke naturgrund, der er omgivet af træer og buske.

Det er kun 950 m til stranden, så jeres hunde vil helt sikkert nyde de mange ture til havet og rundt i klitlandskabet. En lidt længere gå- eller cykeltur på 2km tager jer til badebyen Søndervig. Her kan I belønne jer selv med en lækker italiensk is fra iskiosken eller friskbagt kage fra bageren. I Søndervig er der derudover ikke kun et stort supermarked, men også adskillige butikker, caféer og restauranter. Ej at forglemme den kilometerlange sandstrand.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6898

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit der gesamten Familie im Sommer zu Gast. Mit Kindern und Enkelkindern (3, 10, 12 Jahre). Die beiden Häuser und deren Weitläufigkeit mit großenm Hof(Sandkasten, Schaukel, liegen, mehrere Sitmöglichkeiten auch zum Essen draußen für 9 Personen) haben genau unserem Anspruch entsprochen. Super war auch der Spielraum mir Tischtennis, Billard und Dartscheibe. Der große Tisch im Wohnraum zum gemeinsamen Essen war perfekt und die Küche hat alles geboten um ein gutes Essen zuzubereiten. Wir sind sehr zufrieden.

DK
D.
sagde , Danmark

Rigtig sommerhus stemning i ordets absolut bedste betydning. Huset er godt til 2 familier eller 1 stor, hvor der både er plads til være sammen og hver for sig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes geschütztes Ferienhaus, das aus zwei Wohneinheiten besteht. Der Aktivitätsraum mit Tischtennis und Billard war super! Das Haupthaus ist urig und wirkt wie eine gemütliche Berghütte. An dem langen Tisch hatten wir tolle Spieleabende mit der ganzen Familie. Wir haben rund ums Haus immer ein Sonnenplätzchen gefunden. Tolle Terrassen! Nur die Betten sind für rückenkranke Personen schwierig.. Aber wir kommen auf jeden Fall wieder. War richtig schön!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:158 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2020 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 5 Enkeltsenge, 2 Enkeltmands Sovesofaer

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...