Energivenligt kvalitetshus i Søndervig med udespa

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 103, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6919
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Skønt sommerhus i sten og med stråtag bygget i 2009. Det ligger tæt på Søndervig centrum og kun 2 km. fra områdets skønne golfbane. Huset ligger i gåafstand til byens restauranter og butikker. Der er en energibesparende varmepumpe, en flot og indbydende møblering, samt gratis trådløst internet og som husets absoluttet highlught finder I både udespa og udebruser. 

Skønt kvalitetshus i Søndervig

Et dejligt sommerhus bygget i gode materialer i 2009. Der er plads til 6 personer fordelt på 3 soveværelser. 2 af værelserne har dobbeltsenge, og det sidste har 2 enkeltsenge. Der er 2 gode badeværelser i huset, begge med gulvvarme og bruseniche. På det store badeværelse er der også en 2 personers hjørnespa og en sauna med plads til 4 personer.

I både køkken og i stuen er der et flot klinkegulv med gulvvarme. Køkkenet er stort og rummeligt, og her er der et køleskab med frostboks, en mikroovn og en opvaskemaskine. Spiseafdelingen ligger midt i rummet, og herfra kan man nyde den flot indbyggede brændeovnsindsats, som skaber hygge i hele rummet.

Stuen er smagfuldt møbleret bla. med et fladskærms-TV, parabol, DVD-afspiller, radio m/CD-afspiller og gratis trådløst internet. Derudover er der en vaskemaskine og en tørretumbler i bryggeret, og huset er udstyret med en energibesparende varmepumpe.

Gode terrasser

Der er 3 gode terrasser til dette sommerhus. Mod sydvest er der en lukket terrasse, og mod sydøst er der en åben og delvist afskærmet terrasse. Her kan I nyde både udespa og udebruser, hvor I kan få skyllet fødderne af efter en dejlig tur på stranden. Huset er beliggende på en fredfyldt plænegrund, hvor der er et gyngestativ og en sandkasse til de små børn. Den sidste terrasse er placeret længst mod nordvest, bag ved skuret og er dejligt læfyldt. Det er et godt sted at grille i perioder med godt vejr. Søndervig centrum er kun 400 m fra sommerhuset, og Vesterhavet er kun 700 m væk, så der er gode muligheder for mange dejlige oplevelser, uden at man skal bruge bil.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6919

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes ,gepflegtes und geräumiges
Ferienhaus im mittleren Preissegment .
Gute Lage ,dicht zum Strand ,aber auch
dicht zum Dorf.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus, in dem es uns an nichts fehlte. Schön und praktisch eingerichtet. Sehr sauber und neuwertig. Küche sehr gut ausgestattet (besonders zu erwähnen, dass sogar die Messer scharf waren), Waschmaschine und Trockner vorhanden. Der Außenwhirlpool ist toll, kostet aber natürlich auch viel Strom. Die hohen Stromkosten haben uns am Ende doch sehr überrascht. Das sollte man einkalkulieren.
In vielen Bewertungen steht, dass das Haus durch die zwei Flügel und Bäder für zwei Familien gut geeignet ist. Dem würde ich nur bedingt zustimmen, da die Zimmer sehr klein sind und man in keinem der Zimmer ein extra Babybett hinstellen könnte. Wir waren zu dritt (unser Sohn ist 2 Jahre) und für uns war das Haus perfekt. Mit einer weiteren Familie wäre es uns zu eng gewesen, aber das sieht ja jeder anders.
Lage des Hauses ist auch sehr gut. Nähe zum Supermarkt und Strand. Sehr ruhig in einer Sackgasse gelegen.Sehr gute Lage, schöne Umgebung. Nah zum Städtchen und Supermarkt mit tollem Spielplatz sowie zum Strand.
Ruhige Sackgassen Lage


Esmark sagde
Gern teilen wir bereits vor oder bei Buchung die durchschnittlichen Verbrauchskosten für das jeweilige Ferienhaus mit. Diese sind auch immer etwas von der Jahreszeit, dem eigenen Verhalten und natürlich den Temperaturen abhängig.
DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine ruhige jedoch zentrale Lage. Das Grundstück ist schön angelegt und das Haus gut für 2 Familien aufgeteilt und ausgestattet. Wir haben einen schönen Urlaub verbracht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.285
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...