Flot, renoveret sommerhus i Søndervig med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Holmsborgvej 47, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6931
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 650 meter fra stranden og tæt på Søndervigs hyggelige bymidte finder I dette skønne, renoverede sommerhus. Her er plads til 6 personer, og der er virkelig kredset om indretningen med lyse farver, flotte kontraster og moderne interiør. En sauna og et lækker spabad tilfører ferien et ekstra strejf af wellness, og rammerne er sat for en ferie med masser af afslapning og velvære.

Lækre, lyse omgivelser med moderne interiør og flotte kontraster

Sommerhuset på Holmsborgvej 47 byder på hele 125 indbydende kvadratmeter. Det er nemt at se, at feriehuset i 2019 har gennemgået en omfattende renovering, og den lækre, lyse indretning vil hurtigt få alle til at føle sig hjemme.

Et highlight er bestemt det flotte køkkenalrum med nedsænket stue og spiseafdeling. Her er højt til loftet og et fantastisk lysindfald fra de mange vinduer, og det moderne interiør skaber flotte farvekontraster. Der er sørget for flere små hyggelige siddekroge, hvor I kan læne jer tilbage med en god bog og nyde feriefreden med en god kop kaffe.

Afslapning og velvære med sauna, spa og den klassiske brændeovn

Afslapning og velvære er to af nøgleordene her. På sommerhusets badeværelse står spabadet, hvor I kan forkæle jer selv med en afslappende wellness-session i det varme boblebad. I kan også tænde op i feriehusets sauna, som er det oplagte sted at tanke ny energi og få varmen efter en dejlig dag i den friske havluft.

I alrummet står brændeovnen, som også på helt klassisk sommerhusmanér skaber en afslappende atmosfære, og en energivenlig varmepumpe ser til, at I altid har et behageligt indeklima.

Lækker træterrasse med overdækket og åben del – kort vej til strand og by

Hele vejen rundt om sommerhuset løber en lækker træterrasse med alsidige muligheder for at nyde omgivelserne. På husets nordlige side finder I en kæmpestor overdækket terrasse, mens den sydlige side byder på en åben terrasse. Lige meget om I foretrækker fuld sol eller skyggehygge, vil I altså finde jer godt tilpas her. Den overdækkede terrasse er desuden helt perfekt til en hyggelig grillaften.

Når I holder sommerhusferie i Søndervig, er et besøg på stranden næsten et ”must”! Kun 650 meter skiller jer fra den brede sandstrand og det brusende Vesterhav, og ligegyldigt hvornår på året I holder ferie, er stranden en fantastisk naturoplevelse.

Søndervigs hyggelige bymidte ligger cirka 2 kilometer fra feriehuset, og her finder I alt fra købmand og bageri til shopping, spisesteder og diverse aktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6931

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist mit allem ausgestattet. Die Schlafzimmer sind geräumig und die Betten sind sehr bequem.
In dem Wohnzimmer kann man schöne gemütliche Abende verbringen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat 2 sehr schöne, geräumige Schlafzimmer mit großen Fenstern.
Der Wohnraum mit der Küche ist gemütlich eingerichtet und hat ebenfalls viele Fenster mit einem schönen Blick.
Die Sauna kann nur durch einen Holzofen angeheizt werden und ist nur durch eine separate Tür von der Terrasse aus erreichbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, auf einem schönen Naturgrundstück gelegenes Ferienhaus mit 2 Bädern,einer gut ausgestatteten Küche und einem großzügigen Wohnbereich. Das Haus ist für 6 Personen sehr zu empfehlen. Wir würden es wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 2.461
Renoveret / Byggeår:2019 / 2008

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...