Hyggeligt sommerhus til 4 personer – kun 100 meter til stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Sletten 35, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1009
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus til jeres næste ferie, hvor beliggenheden er helt i top? Så er dette sommerhus på Sletten 35 i Søndervig lige noget for jer! Sommerhusets beliggenhed er nemlig helt fantastisk, da I kun bor 100 meter fra stranden og 300 meter fra jeres nærmeste indkøbsmulighed. Det hyggelige sommerhus, der er renoveret i 2021, rummer plads til 4 personer og er derfor ideelt til en ferie for parret eller familien. Hvis I har en hund, er den også velkommen i feriehuset.

Skøn beliggenhed kun 100 meter fra stranden

Sommerhuset har en beliggenhed uden lige. Fra sommerhuset på Sletten 35 har I nemlig kun 100 meter til det fantastiske Vesterhav, som kun tager jer få minutter at nå til, når I trænger til en frisk dukkert i de blå bølger eller en skøn gåtur langs vandet.

Desuden bor I kun 300 meter fra jeres nærmeste indkøbsmulighed, så I kan hurtigt få købt de sidste småting til morgenmaden eller aftenens grillmiddag. Søndervig byder på forskellige indkøbsmuligheder, I kan klare jeres ferieindkøb hos. Vil I hellere selv slippe for at lave mad, kan I besøge byens hyggelige spisesteder.

Søndervig byder desuden på mange skønne ferieoplevelser for hele familien.

Hyggelig indretning og skøn terrasse

I sommerhuset på Sletten 35 vil I blive mødt af en hyggelig indretning, som I hurtigt vil finde jer godt til rette i efter jeres ankomst til feriehuset. Sommerhuset, der er 69 kvadratmeter stort, rummer plads til 4 personer samt 1 hund.

Sommerhuset er udstyret med gode praktiske faciliteter, der hjælper jer med de praktiske gøremål på ferien. Vaskemaskinen og tørretumbleren hjælper jer med tøjvasken, mens opvaskemaskinen hjælper med opvasken efter madlavningen.

På de varme feriedage kan I rykke ud på sommerhusets skønne terrasse. Her har I både havemøbler og liggestole til rådighed, så I har god mulighed for at slappe af på en god plads i solen. På terrassen har I også mulighed for at grille en lækker middag om aftenen på sommerhusets grill. Sommerhuset ligger desuden på en indhegnet grund, så jeres hund kan sagtens være med ude, uden at gå på opdagelse på egen hånd.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1009

D.
sagde , Danmark

Meget fintSoverum:1
Bolig-/Grundareal:69 / 394
Renoveret / Byggeår:2021 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...