Hyggeligt sommerhus til 6 personer tæt på strand og by

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 201, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1029
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsøvej 201 i Søndervig ligger dette skønne sommerhus med plads til 6 personer, der har en stor terrasse og en dejlig have. Sommerhuset er beliggende kun 600 meter fra stranden og 800 fra nærmeste indkøb og er perfekt til jer, der ønsker at bo tæt på det hele under jeres ferie. I sommerhuset er hunden også hjerteligt velkommen. 

Hyggelig indretning med udsigt til have og natur

Sommerhuset på Nordsøvej 201 har en hyggelig indretning med store vinduespartier, der lukker masser af lys ind og skaber en dejlig indbydende atmosfære og giver en skøn udsigt til haven og den natur, der omgiver sommerhuset.

Sommerhuset har i alt 3 soveværelser, hvoraf 2 af dem er at finde i hovedhuset. Det tredje soveværelse er i det særskilte anneks, hvor der også er et toilet, og her vil de større børn helt sikkert elske at bo og have deres egen afdeling under ferien. Varmepumpen sørger her energievenlig for temperaturen.

En energivenlig varmepumpe sørger for temperaturerne også i sommerhuset, men I kan også tænde op i brændeovnen, der både skruer op for varmen og feriestemningen, når I er samlet i opholdsrummet til skønne stunder med film – der findes Apple tv og chromecast i huset -, spil, mad og ikke mindst masser af hygge.

Stor terrasse og have med legehus

På den afskærmede og delvist overdækkede terrasse, der omgiver sommerhuset, kan I nyde jeres ferie udendørs i de liggestole og havemøbler, I har til rådighed. Her kan I også finde grillen frem og tilbringe de lune sommeraftener med lækker mad, kølige drikkevarer og godt selskab.

Fra terrassen har I udsigt til den store have, der er omgivet af træer og buske, der giver jer privatliv under ferien. I haven har I masser af plads, som især børn og hunde vil elske. Også legehuset vil helt sikkert være et stort hit hos de mindste.

Skøn beliggenhed tæt på strand og by

Sommerhuset på Nordsøvej 201 har en beliggenhed uden lige, hvor I bor tæt på både strand og by. I Søndervig ligger nogle af Danmarks absolut bedste badestrande, og I bor kun små 600 meter herfra. Desuden har I kun 800 meter til den nærmeste købmand.

Søndervig er en skøn ferieby, som mange mennesker rejser til hver eneste sommer. Her er masser af aktiviteter for alle, blandt andet bowlingcenter, badeland og golf, som vil give jer en masse skønne ferieminder at se tilbage på. I Søndervig finder I også hyggelige caféer og restauranter, hvor I kan nyde skøn og lækker mad. 

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1029

D.
sagde , Horsens

Et utroligt lækkert sommerhus
Meget rent ved ankomst , masser af service , dejligt hvis man får gæster .
Perfekt at der var apple Tv boks .
2 dejlige overdækkede terrasser og ungeafdelingen med eget toilet er bare perfekt , hvis man har teenager med på ferie .
I det hele taget et dejligt sommerhus

D.
sagde , Kolding

Alt ok, levede op til forventningerne af den type hus.Rigtig dejligt og autentisk sommerhus. Skøn, fredelig og ugeneret beliggenhed og alligevel tæt på by og vand. Skønne overdækkede og læ fyldte terrasser.

D.
sagde , Danmark

Et super godt og solidt feriehus der levede op til vores forventninger om en rolig uge. Altid et sted med læ og overdækning ved behovSoverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 1.200
Byggeår:1964

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...