Luksussommerhus med vildmarksbad og sauna kun 250m fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 426, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1030
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en ferie ved Vesterhavet i luksuriøse omgivelser? Så er dette flotte feriehus i Søndervig et godt bud på jeres næste feriematrikel! Luksussommerhuset har plads til 6 personer, og blandt faciliteterne finder I både vildmarksbad, spabad, sauna, Chromecast og ladestik til elbil. Også beliggenheden er fem stjerner værd – kun 250 meter fra havet og godt 10 minutters gang fra Søndervigs centrum.

Femstjernet ferie i Søndervig – med brændeovn, varmepumpe og Chromecast

Velkommen på Nordsøvej 426 – her er I garanteret en femstjernet ferieoplevelse. Luksushuset er opført i 2020, og i den moderne indretning er der lagt vægt på kvalitet samtidig med, at den hyggelige sommerhusstemning er bevaret.

Køkkenalrummet og stuen udgør tilsammen ét stort opholdsrum med brændeovnen i centrum, som året rundt sørger for varme og god feriestemning. Dertil kommer den energibesparende varmepumpe, som altid sikrer jer et behageligt indeklima.

Der er både fjernsyn i stuen og på hemsen, og begge fjernsyn er desuden udstyret med et Chromecast, så I kan streame film og serier direkte fra jeres mobiler.

Skønne luksusoplevelser med spabad, sauna og vildmarksbad på terrassen

Sommerhuset byder på flere skønne luksusoplevelser, så I har rig mulighed for at tanke ny energi på ferien. Det ene af ferieboligens to badeværelser er indrettet med spabad og sauna, og fra badeværelset er der udgang til terrassen, hvor vildmarksbadet er placeret.

Vildmarksbadet er både udstyret med lys, luft og jets, og mens I læner jer tilbage i varmen, kan I nyde udsigten til Søndervigs smukke klitlandskab. Hvad mere kunne man ønske sig på ferien?

Alsidig terrasse med gasgrill og fantastisk beliggenhed kun 250 meter fra stranden

Med til feriehuset hører en stor, lukket fliseterrasse, der både har en afskærmet og en overdækket del. Her er alsidige muligheder for at nyde de naturskønne omgivelser og den friske luft. Terrassen er selvfølgelig udstyret med gode havemøbler, liggestole og en praktisk gasgrill, så I på kort tid kan kreere de lækreste feriemåltider. På grunden er der også et ladestik til elbiler.

I får ikke kun et femstjernet feriehus, men også en fantastisk beliggenhed. Kun 250 meter skiller jer fra det brusende Vesterhav, som er et klart ”must” på ferien – der findes næppe noget mere forfriskende end en spadseretur i den salte havluft! Søndervigs centrum ligger desuden godt 10 minutters gang fra feriehuset, og her finder I alt fra købmand og bageri til shopping og aktivitetsmuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1030

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist einfach ein tolles Haus – die Ausstattung ist hervorragend – so eine Küche hätte ich auch gerne

DE
D.
sagde , Deutschland

Das war wieder ein Volltreffer! Das Haus empfing uns gepflegt und sauber. Der Traumblick aus Wohn- und Esszimmer hat uns jeden Tag versüßt. Bestens ausgestattet, vom Gesellschaftsspiel über Kuchenform bis zu diversen Reinigungsmitteln, hochwertige Außenmöbel, Weber-Grill und tolles Interieur. Alles in top Zustand. Schnell ist man über die Düne zum Strand gelaufen, verpasst keinen Sonnenuntergang oder bestaunt den Sternenhimmel durch die Dachfenster. Wir lieben die Gegend um Klegod, Søndervig, Ringkøbing Fjord, hervorragend für Wassersport und Ausflüge jeglicher Art.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut aufgeteilt, sauber und modern.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.205
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...