Klassisk sommerhus i Søndervig tæt på centrum og strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 45, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1036
5 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsøvej 45 i den centrale del af Søndervig ligger dette klassiske træsommerhus og venter på jer. Her kan I holde en hyggelig og afslappende ferie med op til 5 personer, og hunden er også velkommen. Sommerhusets beliggenhed er både central og strandnær – kun 550 meter fra Vesterhavet og 250 meter fra Søndervigs centrum! Badelandet Lalandia ligger desuden i nærheden af dette klassiske feriehus i Søndervig. 

Klassisk sommerhusferie ved havet med brændeovn – ideelt til den lille familie

Det sortmalede træhus på Nordsøvej 45 leder allerede ved første øjekast tankerne hen på den idylliske og afslappende sommerhusferie ved havet. Med plads til 5 personer er sommerhuset et oplagt valg til den lille familie, der trænger til et afbræk fra hverdagen.

Ferieboligens indre emmer af klassisk sommerhusstil med varme træoverflader, komfortable møbler og blot en helt enkel og nede-på-jorden-indretning, der skaber en behagelig og rolig atmosfære fra første feriedag.

Sommerhusets hjerte er opholdsrummet, hvor køkken (med opvaskemaskine), spiseafdeling og stue er slået sammen i ét åbent rum. Her kan I rigtig nyde de rolige feriestunder og det gode selskab, mens brændeovnens flammer knitrer i baggrunden.

Nyd feriedagene og den friske luft på den afskærmede terrasse

Fra opholdsrummet træder I ud på sommerhusets sydvestvendte terrasse. Her sørger afskærmningen i begge ender for, at I altid kan finde en læfyldt krog, når der skal solbades, eller når der skal tages hul på en ny, spændende roman sammen med kaffen.

Den velholdte græsplæne er perfekt til boldspil og leg, og mens I forbereder aftensmaden på grillen, kan børnene og hunden få brændt den sidste energi af.

Strandnær og centrumsnær beliggenhed i det populære Søndervig

Sommerhuset har en helt ideel beliggenhed til en ferie ved havet. Kun 550 meter skiller jer fra det brusende Vesterhav og den endeløse sandstrand, som hele året rundt er et besøg værd – og som gør stort indtryk på både små og store feriegæster. Både børnene og hunden vil helt sikkert også elske en gåtur langs vandet, hvor de kan udforske stranden nærmere.

Ferieadressen er ligeledes dejlig central, kun 250 meter fra Søndervigs centrum. Den populære ferieby rummer både købmand, bageri, diverse butikker og spisesteder samt aktivitetsmuligheder som minigolf. Her er der med andre ord underholdning for alle aldre og interesser!  

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1036

D.
sagde , Aalborg

Perfekt husSkønt hus.
Meget lyst, masser af vi duer mod syd og vest.
Dejlig sofa. Skønne senge.
Perfekt terrasse med læ og ugenert have.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.237
Renoveret / Byggeår:2023 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (109 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...