Klassisk sommerhus i Søndervig tæt på centrum og strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 45, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1036
5 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsøvej 45 i den centrale del af Søndervig ligger dette klassiske nyrenoverede træsommerhus og venter på jer. Her kan I holde en hyggelig og afslappende ferie med op til 5 personer, og hunden er også velkommen. Sommerhusets beliggenhed er både central og strandnær – kun 550 meter fra Vesterhavet og 250 meter fra Søndervigs centrum! Badelandet Lalandia ligger desuden i nærheden af dette klassiske feriehus i Søndervig. 

Klassisk sommerhusferie ved havet med brændeovn – ideelt til den lille familie

Det sortmalede træhus på Nordsøvej 45 leder allerede ved første øjekast tankerne hen på en stilren og afslappende sommerhusferie ved havet. Feriehuset er renoveret i 2023, og i den forbindelse energioptimeret med isolering og nye vinduer/døre, samt en luft/luft varmepumpe, der sikrer jer et behageligt indeklima.

Med plads til 5 personer er sommerhuset et oplagt valg til den lille familie, der trænger til et afbræk fra hverdagen. Sommerhuset råder over to badeværelser, hvor der på begge badeværelser er gulvvarme, så I behøver ikke bekymre jer om at få kolde fødder, når I står op om morgenen. På det ene badeværelse er det lavenergi, så det tager derfor lidt længere tid at varme det op. Desuden er der gulvvarme i både køkkenet og gangen.

Ferieboligens indre emmer af klassisk sommerhusstil med varme træoverflader, komfortable møbler og blot en helt enkel og nede-på-jorden-indretning, der skaber en behagelig og rolig atmosfære fra første feriedag. Vasketøjet behøver i ikke at bekymre jer om på ferien, da der er både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed i et ekstra skur til huset.

Sommerhusets hjerte er opholdsrummet, hvor køkken (med opvaskemaskine), spiseafdeling og stue er slået sammen i ét åbent rum. Her kan I rigtig nyde de rolige feriestunder og det gode selskab, mens brændeovnens flammer knitrer i baggrunden.

Nyd feriedagene og den friske luft på den overdækkede terrasse

Sommerhuset ligger på en rolig og afskærmet grund, hvor der er rig mulighed for at koble fra.

Fra opholdsrummet træder I ud på sommerhusets sydvestvendte og overdækkede terrasse, der sørger for at I altid kan finde en læfyldt krog, når der skal solbades, eller når der skal tages hul på en ny, spændende roman sammen med kaffen. Desuden er terrasseområderne blevet udvidet, så der er god plads til at nyde solens stråler og måske et koldt glas vin.

Den velholdte græsplæne er perfekt til boldspil og leg, og mens I forbereder aftensmaden på grillen, kan børnene og hunden få brændt den sidste energi af.

Strandnær og centrumsnær beliggenhed i det populære Søndervig

Sommerhuset har en helt ideel beliggenhed til en ferie ved havet. Kun 550 meter skiller jer fra det brusende Vesterhav og den endeløse sandstrand, som hele året rundt er et besøg værd – og som gør stort indtryk på både små og store feriegæster. Både børnene og hunden vil helt sikkert også elske en gåtur langs vandet, hvor de kan udforske stranden nærmere.

Ferieadressen er ligeledes dejlig central, kun 250 meter fra Søndervigs centrum. Den populære ferieby rummer både købmand, bageri, diverse butikker og spisesteder samt aktivitetsmuligheder som minigolf. Her er der med andre ord underholdning for alle aldre og interesser!  

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1036

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super schön! Waren schon das zweite Mal dort und nach der Renovierung und dem Umbau der neuen Eigentümer ist es noch toller geworden!!!
Einen gaaanz lieben Gruß an die Eigentümer! Bei unserer Ankunft wurden wir mit Cola und Wein und einem persönlichen, handgeschriebenen Brief der Eigentümer überrascht. Eine ganz tolle Geste! Wir kommen sehr gerne wieder in dieses Haus zurück!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön eingerichtet und mit allem ausgestattet, was man als kleine Familie braucht. Wir sind zu fünft angereist und der Platz war absolut ausreichend, besonders die zwei Badezimmer waren sehr praktisch. Der Außenbereich ist großzügig und auf der großen Terrasse haben wir gerne den Tag ausklingen lassen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des Hauses ist sehr gut
Das Schlafzimmer sehr geräumig nur
am kopfende ist die Decke sehr
niedrig.Die Badezimmer und der
Aussenbereich,Terrasse, alles vom
feinsten.
Küche ist in Ordnung.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.237
Renoveret / Byggeår:2023 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (109 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...