Totalrenoveret sommerhus i Søndervig med udendørs spabad

4
icon
icon
icon
icon

Holmsborgvej 21, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1056
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Dette skønne sommerhus i den sydlige del af Søndervig er et godt valg til en ferie med op til 6 personer, og også hunden er velkommen her. Sommerhuset har så sent som i 2020 gennemgået en totalrenovering og fremstår lyst og åbent. Med brændeovn og varmepumpe er I altid sikret en god temperatur, og på den lækre træterrasse står et stort udendørs spabad, som giver ferien et ekstra wellness-touch.

Komplet renoveret indre med varmepumpe, brændeovn og praktiske faciliteter

Det klassiske træhus på Holmsborgvej 21 har et komplet renoveret indre. Her er lyst og åbent, og indretningen emmer af feriestemning. Sommerhusets hjerte er alrummet, hvor stue, køkken og spiseafdeling er slået sammen til ét stort fællesrum – som med garanti kommer til at danne rammerne om masser af hyggelige ferieminder.

I er altid sikret et behageligt rumklima. Det sørger den energibesparende varmepumpe for, og en ekstra pendant dertil er den klassiske brændeovn, som med sine knitrende flammer ikke kun tilfører varme, men også den helt perfekte atmosfære.

Badeværelset er meget praktisk udstyret med gulvvarme samt en vaskemaskine. I køkkenet er der opvaskemaskine, så I slipper for at bruge lang tid på oprydningen efter maden. De praktiske faciliteter bliver rundet af med en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Stor, afskærmet naturgrund og træterrasse med udendørs spabad

Med til ferieadressen hører et skønt udeområde. Sommerhuset er beliggende på en stor naturgrund, og træer og buskads skærmer af til naboerne og giver jer masser af privatliv på ferien – og samtidig er I omgivet af den flotte, vestjyske natur med hede og klitlandskab.

Den flotte udsigt og den friske havluft kan passende nydes på feriehusets store træterrasse. Terrassen har både en åben, afskærmet og overdækket del, så ligegyldigt om I foretrækker sol eller skygge, har I et sted at være.

Det er også på terrassen, I finder feriens ubetingede højdepunkt. Her står nemlig et stort udendørs spabad. Så husk badetøjet, ligegyldigt hvornår på året, I holder ferie; det skader aldrig med et lille afbræk i den varme jacuzzi!

Bo tæt på stranden og Søndervigs centrum – et godt udgangspunkt for udflugter

Beliggenheden i den sydlige del af Søndervigs ferieområde er et godt udgangspunkt for udflugter. Fra sommerhuset er der cirka 15 minutters gang til stranden, og Søndervigs centrum kan nås på få minutter både i bil og på cykel.

Om morgenen kan I sende en stafet ind forbi det lokale bageri i Søndervig efter nybagte rundstykker, mens andre brygger kaffe og dækker morgenbordet. Der er selvfølgelig også en købmand og en række andre spændende forretninger, der kalder på en ose-tur. Og måske skal dagen rundes af med en softice på en af feriebyens iscaféer?

I kan også tage på tur til den charmerende havneby Hvide Sande, eller den gamle købstad Ringkøbing, der begge ligger cirka 10 minutters kørsel væk.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:90 / 2.462
Renoveret / Byggeår:2020 / 1969

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...