Renoveret sommerhus i Søndervig med vildmarksbad og hund tilladt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Jakob Bondes Vej 55, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1064
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en naturskøn plet kun 600 meter fra Søndervigs smukke sandstrand finder I dette flotte sommerhus. Her kan I holde ferie med op til 6 personer. Sommerhuset fremstår velholdt og indbydende efter renoveringen i 2021, og på terrassen gemmer sig et ekstra feriehighlight – nemlig et lækkert vildmarksbad!

Renoveret feriehus med indbydende indretning og brændeovn

Leder I efter et velholdt sommerhus til jeres næste ferie ved Vesterhavet, så er Jakob Bondes Vej 55 helt sikkert et muligt bud. Sommerhuset har fået en kærlig hånd i 2021, og det har resulteret i en indbydende indretning, hvor I hurtigt vil føle jer hjemme.

I træder som det første ind i feriehusets bryggers, hvor der blandt andet er vaskemaskine, tørretumbler og en god garderobe. Herefter kommer fordelingsgangen, hvorfra I har adgang til de 3 soveværelser mod øst og badeværelse mod vest. Endeligt kommer I til sommerhusets hjerte, det åbne alrum, hvor det veludstyrede køkken, spiseafdelingen og stuen er slået sammen til ét hyggeligt fællesrum.

Fra alrummet har I udsigt til den flotte natur gennem store vinduesfronter på alle sider. I hjørnet står brændeovnen, som med sin knitrende ild altid er garanti for god feriestemning – både på en regnfuld dag med kortspil rundt om spisebordet og på en sen aften, hvor der slappes af på sofaen med en god bog og et glas rødvin.

Lukket, overdækket terrasse med vildmarksbad

Fra stuen kommer I ud på feriehusets overdækkede terrasse, der er helt lukket af. Her finder I også et af feriens højdepunkter, det store vildmarksbad. En afslappende stund i det varme boblebad, mens fuglene kvidrer eller vinden rusker i trætoppene, er velvære på højt plan.

De yngste feriegæster vil elske gyngestativet og sandkassen, hvor de helt sikkert kan få masser af tid til at gå, mens I ser til fra liggestolene eller tilbereder aftensmaden på grillen.

Naturskøn beliggenhed i Søndervig kun 600 meter fra havet

Sommerhuset har en naturskøn beliggenhed i udkanten af Søndervig, kun 600 meter fra stranden. Turen ned til vandkanten tager jer gennem det hyggelige sommerhusområde og videre ad snoede stier i den lyngklædte hede – her kan I virkelig opleve den unikke vestjyske natur på tæt hold.

Omtrent 3 kilometer nord for ferieboligen ligger Søndervigs bymidte. De små forretninger, gode spisesteder og iscaféer er bestemt et besøg værd på ferien, og der er også en række aktiviteter, I kan prøve af – blandt andet bowling, minigolf, tennis og segway-kørsel.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1064

D.
sagde , Danmark

Sommerhuset var rigtig fint og ny istandsat.
Manglede dog lidt flere TV-kanaler og vælge imellem. Godt vi havde taget vores eget Appel TV med.
Syntes soverummene var lige til den lille side.
Men ellers et super fint hus.

D.
sagde , Danmark

Lækkert sommerhus, hvor tingene fungerer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2021 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...