Moderne sommerhus med brændeovn, trampolin og fodboldmål

4
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 15, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1098
5 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Vil I holde en afslappende ferie ved Vesterhavet i moderne omgivelser? Så skal I tage et kig på dette lækre sommerhus på Hjelmevej 15 i Søndervig. Det nyrenoverede (2021) sommerhus inviterer til en dejlig ferie i skønne, vestjyske omgivelser for hele familien. Den velholdte have er både indrettet med trampolin og fodboldmål.

Lys, moderne og lækker indretning med brændeovn

Er flotte og stilfulde omgivelser noget, der vægter højt hos jer, når I holder ferie? Så er Hjelmevej 15 en ideel ferieadresse til jer. Sommerhuset er renoveret i 2021 og fremstår lyst, moderne og lækkert – og det gode lysindfald sætter prikken over i’et for atmosfæren i feriehuset.

Fra første øjeblik I træder indenfor, vil I straks føle jer hjemme. I det store køkkenalrum skaber de varme træfarver og hyggelige nips en indbydende atmosfære. Med loft til kip, store ovenlysvinduer og vinduespartier føles omgivelserne endnu mere rummelige, og I får et dejligt lysindfald. Skal der krydres med lidt ekstra feriestemning, kan I selvfølgelig også tænde op i feriehusets brændeovn.

Ud over den lækre opholdsstue er sommerhuset indrettet med 3 gode soveværelser, I kan få jeres skønhedssøvn i. Desuden har sommerhuset et badeværelse med gulvvarme, så ingen fryser tæerne fra morgenstunden.

I sommerhuset har I alle de praktiske faciliteter, der giver jer meget mere tid sammen på ferien. I køkkenet klarer opvaskemaskinen opvasken for jer, mens vaskemaskinen og tørretumbleren klarer tøjvasken i bryggerset.

Lækker ugeneret terrasse og have med trampolin og fodboldmål

Fra opholdsstuen kan I træde direkte ud på sommerhusets lækre ugenerede terrasse. Terrassen løber næsten hele vejen rundt omkring sommerhuset, så I altid kan finde jer et godt spot i solen, hvor I kan læne jer tilbage i havemøbler og liggestole. Er vinden til den friske side, kan I sidde i læ under den overdækkede del af terrassen, der også er afskærmet.

Fra terrassen kan I nyde feriefreden med lyden af vinden i træerne og fuglefløjt i baggrunden. Om aftenen står grillen klar, så I kan få jer nogle lækre bøffer og gode drikkevarer at slutte dagen af på.

I den velholdte have er der lagt op til leg, eftersom haven både er udstyret med trampolin og fodboldmål. Dertil kommer, at ejeren har sørget for diverse forskellige havespil, I kan hygge jer med i det gode vejr.

Skøn beliggenhed ved Vesterhavet i Søndervig

Sommerhuset ligger i den vestjyske natur, og fra ferieadressen har I hverken langt til indkøb, strand og mange andre ferieoplevelser. I Søndervig kan I klare indkøbene i supermarkedet og i byens hyggelige specialbutikker.

Kun 900 meter fra feriehuset finder I Vesterhavet og nogle af Danmarks ubetinget bedste strande. Her vil enhver få sig en oplevelse, om det så er med en tur i vandet eller en gåtur langs stranden.

Søndervig byder på gode oplevelser for hele familien året rundt. Gode spisesteder, aktivitetscenter, vandland, golfbaner, loppemarkeder og meget mere. Her er der noget for enhver, så I kan få jer en dejlig og oplevelsesrig ferie i Søndervig.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1098

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist das schönste Haus in dem wir bisher in Dänemark wohnen durften. Tolle und hochwertige Einrichtung und die gemütlichsten Betten in denen wir bisher geschlafen haben. Der tolle Außenbereich mit Trampolin und Fußballtoren hat alles perfekt abgerundet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Recht kleines, aber dafür sehr gemütliches und schön eingerichtetes Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat einfach alles was man für einen richtig schönen Urlaub brauch. Es ist gut eingerichtet und sehr gemütlich. Wir haben uns rundum wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.268
Renoveret / Byggeår:2021 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...