Dejligt sommerhus med udebruser – kun 800 meter fra Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Wolle Friks Vej 35, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1126
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Omkring 800 meter fra Vesterhavet ligger dette dejlige sommerhus med udebruser på Wolle Friks Vej 35 i Søndervig. Sommerhuset, der er renoveret i 2021, rummer plads til 6 personer og er derfor en oplagt feriematrikel for familien og jeres hund.

Komfortabel indretning med gode praktiske faciliteter

Når I ankommer til det nyrenoverede (2021) feriehus på Wolle Friks Vej 35, er der ingen tvivl om, at I straks vil finde jer godt til rette i den hyggelige og komfortable indretning. Feriens 6 gæster kan fordele sig på sommerhusets 3 gode soveværelser, og I har endda mulighed for at medbringe 1 hund.

Sommerhuset byder på gode praktiske faciliteter, som hjælper jer med det praktiske husarbejde. Opvaskemaskinen står klar til at tage opvasken efter madlavningen, og vaskemaskinen og tørretumbleren hjælper til med tøjvasken. I det ene værelse er en foldudseng som måler 2x80x200 m og som kan bruges både som enkelt eller dobbeltseng. Sommerhuset har desuden en alkove, hvor du f.eks. kan trække dig tilbage med en spændende bog i hånden.

I feriehuset sørger en energivenlig varmepumpe for, at I har et godt indeklima til lave omkostninger. Vil I skrue ekstra op for varmen og den hyggelige feriestemning på de kølige ferieaftener, kan I tænde op i brændeovnen i stuen. På sommerhusets badeværelse er der også gulvvarme, så ingen fryser fødderne.

Skøn terrasse med udebruser

Sommerhuset har en skøn terrasse, som går hele vejen rundt om huset, og hvor I kan nyde ferien og den omkringliggende natur fra. På terrassen kan I finde jer til rette i havemøbler og liggestole på en god plads i solen. Terrassen er desuden delvis afskærmet og overdækket, så I har mulighed for at sidde i ly og læ. Uanset vind og vejr, kan I derfor altid finde et vindstille solspot, idet der findes flere hyggelige akroge på terrassen. 

Kun 800 meter fra sommerhuset ligger Vesterhavet, som I hurtigt kan nå til, når I trænger til en frisk gåtur eller en dukkert i vandet. Når I kommer tilbage til sommerhuset, kan I skylle sandet af tæerne under udebruseren.

De lune ferieaftener skal I selvfølgelig også tilbringe udendørs. I kan tænde op i grillen på terrassen og lave en lækker grillmiddag, som I kan nyde med et godt glas vin til.

Ferie i Søndervig

Søndervig er et skønt feriemål for både store og små, og her har I masser af ferieoplevelser i vente. Her kan I blandt andet besøge aktivitetscentret Beach Bowl, hvor I har mulighed for at give jer i kast med bowling, tennis og meget andet.

I Søndervigs hyggelige og livlige centrum finder I desuden et supermarked og en række specialbutikker, som I kan købe ind hos på jeres ferie. Derudover er der også en række gode spisesteder i byen, som I kan besøge, når sulten melder sig.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1126

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Super Ferienhaus für 6 Personen, allerdings dürfte es bei Vollbelegung mit dem sehr kleinen Badezimmer etwas eng werden.
Für 2 Erwachsene mit Kind(ern) absolut top.

Ein toller Samsung TV mit vielen deutschen Kanälen und ein B&O Beoplay Lautsprecher runden die top Einrichtung ab.

In der Hausbeschreibung sollte noch erwähnt werden das es eine Nespresso einen Quooker für Heisswasser und einen GASgrill gibt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist perfekt und hochwertig eingerichtet, hat eine tolle Lage und bietet ausreichend Platz für 4 Personen – für 6 Personen könnte es etwas eng werden. Besonders hervorzuheben sind die zahlreichen Aussenplätze mit Windschutz, die wirksame und effiziente Wärmepumpe (die auch kühlt), der grosse Schuppen für Fahrräder und die tolle Außendusche. Die Küche hat einen sehr grossen Kühlschrank, ist ausreichend gross und hat eine tolle Kaffeemaschine. Bequeme Boxspringbetten, ein grosser 4K-Fernseher und eine klangvolle B&O-Anlage runden das positive Gesamtbild ab. Lediglich das Bad könnte etwas größer sein, war aber letztlich auch kein großes Problem. Wir kommen gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr modern und die Küche gut ausgestattet. Das Wohnzimmer und die Schlafräume sind angemessen groß nur das Bad ist leider ein bisschen klein (aber ausreichend).

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.280
Renoveret / Byggeår:2021 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...