Totalrenoveret energivenligt sommerhus med swimmingpool

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngen 12, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1257
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 21
Swimmingpool
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ikke langt fra det smukke Vesterhav ligger dette skønne sommerhus. Sommerhuset, der er totalrenoveret i 2022, står klar til, at op til 8 personer kan holde en fantastisk ferie i det vestjyske, der byder på både underholdning og afslapning. Det energivenlige feriehus har nemlig en lækker swimmingpool og en skøn udespa. Er I kørende til sommerhuset i el-bil, kan den lades op ved sommerhusets el-stik.

Ferie for enhver i swimmingpool og udespa

I sommerhuset på Lyngen 12 i Søndervig vil enhver kunne nyde en dejlig ferie. Til feriens store vandhunde er der nemlig en 21 kvadratmeter stor swimmingpool, hvor I vil kunne tilbringe mange timer med masser af sjov og leg i vandet.

Til de af jer, der hellere vil slappe af og komme helt ned i gear, er der en lækker udespa til jer. Her kan I læne jer tilbage og slappe fuldstændig af i det varme, boblende vand, mens I får ladet jeres batterier helt op igen.

Moderne indretning og med brændeovn

Når I ankommer til sommerhuset, der er totalrenoveret i 2022, vil I hurtigt finde jer godt til rette. Feriehuset er helårsisoleret og har jordvarme samt er på 206 kvadratmeter. Her kan feriens gæster fordele sig på de 4 soveværelser, hvoraf 3 er indrettet med dobbeltsenge, og det fjerde er indrettet med 2 enkeltsenge.

Selvom I er 8 personer på ferie sammen, skal I selvfølgelig ikke stå i kø til badeværelset om morgenen. Og det slipper I også for her. Der er nemlig hele 2 badeværelser i sommerhuset, som endda også er udstyret med gulvvarme, så I også slipper for at fryse om fødderne fra morgenstunden.

Sommerhusets alrum er det store samlingspunkt for hele ferieflokken. Her ligger køkken, stue og spiseplads i åben forbindelse, så I kan tilbringe masser af tid sammen og nyde hinandens selskab under madlavningen i køkkenet og afslapningen i stuen. Brændeovnen i stuen sørger for at sætte prikken over i’et for den hyggelige feriestemning. Derudover findes der Air-hockey i huset.

Jeres kostbare ferietid skal naturligvis ikke bruges på en masse praktisk husarbejde. Derfor er der både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset, der hjælper jer med feriens praktiske husarbejde.

Skønt udeområde med terrasse og gyngestativ – kun 700 meter til stranden

Sommerhuset byder også på et dejligt udeområde, hvor I kan tilbringe de varme og solrige feriedage. Her har I en skøn terrasse, der er afskærmet, hvor I kan slappe af og finde jer til rette i havemøbler og liggestole, mens børnene leger i haven. Her er der også et gyngestativ til dem. På terrassen kan I også samle hele ferieflokken om aftenen til en lækker middag på sommerhusets grill.

Fra sommerhuset på Lyngen 12 er der blot 700 meter til de smukke, hvide sandstrande og Vesterhavets brusende bølger – et sted, der er værd at besøge på alle tider af året. I har desuden kun 1,5 kilometer til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1257

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut gelegenes Ferienhaus mit einer tollen Ausstattung, von außen kaum einsehbar und sehr sauber! Besonders der Innenpool und der Whirlpool wurden von uns sehr viel genutzt. Wir waren im Winter bei sehr kalten Temperaturen hier, die Nebenkosten waren überschaubar und bisher war dies das günstigste Haus welches wir gebucht haben, trotz Pool und Whirlpool. Wir würden das Haus zu jeder Zeit wieder buchen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein herrlich gelegenes, gepflegtes Ferienhaus dem es an fast nichts fehlt. Tolle Ausstattung!

Der Außenwhirlpool lädt sogar in der Winterzeit zum Entspannen ein.

Kaum einsehbar und ruhig gelegen. Der Weg zum Strand kam uns kürzer vor als angegeben.

Das Haus war sehr sauber und es befand sich alles in einem guten Zustand.

Kurzum, richtig hyggelig!

Wir würden es erneut buchen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zum 2. Mal in diesem Haus und es war wieder sehr schön. Besonders der Pool und der Außenwhirlpool sind einfach toll. Die Küche ist sehr gut ausgestattet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:206 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2022 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...