Hyggeligt sommerhus med sauna kun 275 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Hafavej 3, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1153
6 pers.
Antal personer
275 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus med stråtag befinder sig kun 275 meter fra stranden og har plads til 6 personer. Sommerhuset ligger også nær Søndervig centrum, og I har derfor ikke langt til hverken vandet eller indkøb. Så hvis I kunne tænke jer at bo tæt på Vesterhavet og en dejlig badestrand, så er sommerhuset ideelt til jer. Derudover har sommerhuset både sauna og spa, som I frit kan benytte.

Beliggenhed kun 275 meter fra standen

Sommerhuset har adressen Hafavej 3 og ligger mellem hav og fjord, blot 275 meter fra én af Danmarks bedste badestrande. Så hvis et dyp i havet lige pludselig frister, kræver det kun en kort gåtur. Ved stranden kan I hurtigt få tiden til at gå med at bade, samle rav og gå lange ture, og det er derfor en kæmpe bonus, at I har så kort afstand til stranden.

Sommerhus med sauna, spa og brændeovn

Sommerhuset er klassisk indrettet, hvor alrummet uden tvivl er sommerhusets omdrejningspunkt. Her kan hele familien samles efter en god dag og nyde hinandens nærvær. Brændeovnen, som er placeret midt i stuen, er yderligere med til at bidrage til den hyggelige atmosfære. Hertil er det stilrene køkken lyst og velindrettet og ligger i åben forbindelse med spise- og opholdsstuen. 

Derudover har sommerhuset et lækkert badeværelse med bruseniche, spa og sauna, samt et gæstetoilet med vaskemaskine og tørretumbler. Efter en lang dag ved stranden, kan I derfor nyde jeres ferie i sommerhusets sauna eller spabad og rigtigt mærke følelsen af velvære. Dertil er begge badeværelser udstyret med gulvvarme, så I kommer ikke til at fryse jeres fødder om morgenen.

Stor dejlig naturgrund 

Sommerhuset befinder sig på en stor naturgrund. Hertil har sommerhuset en dejlig sydvendt terrasse, som er helt oplagt til lune sommeraftner i godt selskab og med god mad på grillen. På terrassen finder I diverse havemøbler som bl.a. liggestole og et bordebænkesæt. Søndervigs centrum, som kun ligger nogle få minutters kørsel fra sommerhuset, tilbyder desuden en masse spændende aktiviteter og gode spisesteder, når I vil forkæles lidt ekstra.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1153

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr nettes und gemütliches Haus mit bequemen Betten, im Frühling gekrönt von Narzissen im Dünengras. Nah zum Strand und auch zu interessanten Ausflugszielen bei Regen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich habe das Haus wiederholt gebucht, jetzt schon für 2024 und 2025.
Uns gefällt die Lage , die Ausstattung und die Einrichtung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemuetliches Ferienhaus, das mit den Reetdach super in die Duenenlandschaft passt.
Sehr nah zum Strand, und zur Ortsmitte ca. 1 km.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 1.460
Renoveret / Byggeår:2012 / 1993

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...