Sommerhus med fantastisk panoramaudsigt og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 248, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1156
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette er et stort sommerhus med førsteklasses beliggenhed og flot panoramaudsigt. Sommerhuset ligger både tæt på Søndervigs centrum og kun et stenkast fra stranden. Sommerhuset, som har plads til 6 personer, er derfor ideelt til familien som ønsker en ferie, hvor I er omringet af naturskønne omgivelser tæt på strand og hav. Yderligere får I ekstra velvære, idet sommerhuset er indrettet med et spabad.

Lyst og stort sommerhus

Sommerhuset er beliggende på adressen Nordsøvej 248 og indbyder til hyggelige feriestunder med familien. Sommerhuset er lyst og venligt indrettet med en stor stue, som ligger i åben forbindelse til det dejlige køkken-alrum. I stuen har I rig mulighed for at slappe af, og nyde hinandens selskab foran brændeovnen. Desuden har sommerhuset flere gulv-til-loft vinduer, som både skaber et godt lysindfald, men også sikrer en god udsigt til den vestjyske natur.

To badeværelser hvor det ene er indrettet med spabad

Da sommerhuset kun befinder sig 450 meter fra den nærmeste strand, vil det blot tage jer 10 minutter at komme ned til vandet og få en dukkert. Og efter en god dag ved standen, kan I rigtigt mærke følelsen af velvære i sommerhusets spabad. Sommerhuset er desuden indrettet med to badeværelser, som begge har indbygget gulvvarme. Derfor kan I både undgå kø til toilettet samt at fryse jeres fødder om morgenen.

Stort terrasseområde med enestående panoramaudsigt

Med dette sommerhus får I en helt enestående god udsigt ud over den vestjyske natur. Der findes intet bedre end at stå op, lave en kop kaffe og tage den med ud på terrassen, hvor I kan nyde den fantastiske panoramaudsigt. Skinner solen, er det selvfølgelig oplagt at tilbringe dagen udenfor i det skønne vejr, og på den fine terrasse, står havemøblerne og liggestolene allerede klar til jer. Til de mindste er der i haven både gynger og en sandkasse.

Udover den helt særlige udsigt, ligger sommerhuset på stille lukket vej, og med kun 450 meter til Vesterhavet, er en strandudflugt næsten obligatorisk. Hvis I har lyst til lidt afveksling fra naturoplevelserne, byder Søndervigs hyggelige bymidte på både shopping, gode spisesteder og fritidsaktiviteter for alle aldre.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1156

D.
sagde , Jönköping

Stort hus med bra utrymmen.
Bra altan där man kan äta o sola.
Nära strand o affär.

D.
sagde , Danmark

Fantastisk beliggenhed. .Soverum:4
Bolig-/Grundareal:145 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2008 / 1989

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...