Velholdt, strandnært sommerhus med spa og sauna – gratis brænde

3.5
icon
icon
icon
icon

Hafavej 13, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1162
6 pers.
Antal personer
175 m.
Nærmeste strand
950 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dejlige vestjyske omgivelser kun 175 meter fra stranden og Vesterhavet ligger dette skønne velholdte sommerhus på Hafavej 13 i Søndervig. Sommerhuset har plads til 6 personer og er helt perfekt til familien, der trænger til en pause fra hverdagen. Både spa og sauna står klar til at forkæle jer med masser af velfortjent afslapning på ferien, og der står gratis brænde til rådighed. 2 hunde er også mere end velkomne i sommerhuset.

Lys indretning med stor stue – badeværelse med spa og sauna

I sommerhuset på Hafavej 13 vil I straks blive mødt af en lys og charmerende indretning, når I træder indenfor. Her vil I virkelig kunne nyde ferien i fulde drag. Den klassiske sommerhusstemning kan I fuldende ved at tænde op i brændeovnen i stuen. Der står desuden gratis brænde til rådighed, så I rigtig kan fyre op for den hyggelige ferieatmosfære.

I den store opholdsstue har I rig mulighed for at tilbringe mange dejlige feriestunder sammen som familie. Spil jeres favoritspil omkring spisebordet, se en god film i tv’et eller vær sammen om madlavningen i køkkenet. Uanset om I alle er fælles om det samme, kan I nyde hinanden selskab i opholdsstuen, hvor køkken, stue og spisestue er samlet i ét.

Sommerhuset er indrettet med 3 soveværelser, 1 badeværelse og 1 gæstetoilet. På badeværelset kan I ikke bare nyde godt af gulvvarmen – her står nemlig en spa og en sauna klar til jer, så I kan få jer lige dén mængde afslapning, I trænger til. Læn jer tilbage og lad varmen og det boblende vand lade jeres batterier op igen.

Nyd ferien fra de to terrasser – kun 175 meter til stranden og Vesterhavet

Solen og de varme feriedage skal selvfølgelig nydes udendørs. Dette kan I gøre fra sommerhusets to terrasser; en åben og en lukket terrasse. Den lukkede terrasse vender mod sydvest, mens den åbne terrasse vender mod sydøst. Fra begge terrasser kan I nyde lyden af bølgernes brusen i baggrunden.

På de to terrasser er der god mulighed for at finde en god plads i solen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole. På den lukkede terrasse kan I også have jeres firbenede venner med, uden at de tager på oplevelse i området.

Om aftenen er det oplagt at samles på den sydvestvendte terrasse og sammen tilberede en lækker middag på grillen. Herfra kan I nemlig se, når solen går ned bag klitterne. I kan også rykke op på toppen af klitterne, efter I har spist aftensmad, hvor I kan se en helt fantastisk solnedgang over Vesterhavet.

Vesterhavet og de kilometerlange sandstrande ligger kun 175 meter væk, og I vil kunne nå hertil på meget få minutter. Det er helt perfekt på de varme feriedage, hvor I længes efter at blive kølet ned i de friske bølger. Og som en ekstra bonus er Søndervigs strand blandt de bedste i Danmark!

Søndervig – et perfekt feriemål for familien

Søndervig er et perfekt feriemål for familien – her er nemlig gode oplevelser for både store og små. Søndervig byder blandt mange ting på blandt andet golfbaner, bowlingcenter og et vandland; masser af gode aktiviteter, I kan lave på jeres ferie.

Derudover har Søndervig et supermarked, I kan klare ferieindkøbene i, og masser af butikker, I kan besøge, hvis shoppetrangen skulle melde sig. Og vil I slippe for selv at lave aftensmad på ferien, kan I slå et smut forbi en af byens gode spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1162

D.
sagde , Næstved

Et dejligt hus, der er godt indrettet. Vi manglede intet under vores ophold.
Dejligt med mulighed for at kunne have hunde med. Huset grundplan medfører, at pladsen kan føles trang med to store hunde (40+ kg). Med små hunde ville det have været perfekt.
Dejligt at det ligger så tæt på stranden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.100
Renoveret / Byggeår:2019 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...