Hyggelig ferielejlighed med spa, sauna og 200 meter til stranden

4
icon
icon
icon
icon

Badevej 20 K4, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1164
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Skal familien en tur væk fra hverdagens stress og jag? Så tag på ferie i denne skønne og hyggelige ferielejlighed på Badevej 20 K4 i Søndervig, der ligger kun 200 meter fra stranden og Vesterhavet. Ferielejligheden har både spa og sauna, så I kan få slappet fuldstændig af på jeres ferie. Jeres hund er også hjerteligt velkommen.

Lys og venlig indretning med spa og sauna

Ferielejligheden på Badevej 20 K4 med plads til 4 personer er perfekt til den lille familie eller til kæresteparret, der trænger til kvalitetstid og et afbræk fra hverdagen. På ferielejlighedens 90 kvadratmeter vil I blive mødt af en lys og venlig indretning, og her er der god plads til alle feriegæster, der kan få sig en dejlig og afslappende ferie sammen.

I stueetagen er det oplagt at samles til dejlige feriestunder sammen. Spil et sjovt spil ved spisebordet, vær sammen om madlavningen i køkkenet eller læn jer tilbage i sofaerne til en god film i tv’et – I kan streame jeres yndlingsfilm via Apple TV. Brændeovnens knitren fuldender feriestemningen.

Derudover finder I også gæstetoilettet og badeværelset i stueetagen. På badeværelset står spaen, hvor I kan blive forkælet med en god gang afslapning i det boblende vand. Fra badeværelset er der også adgang til den varme sauna, der står klar til jer.

På ferielejlighedens førstesal ligger begge soveværelser, der er indrettet med dobbeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i. På det ene af soveværelserne er der også et tv.

Nyd ferien fra den lukkede terrasse

Der er intet, som når solen kommer frem, og temperaturerne stiger. Og når det sker, kan I jo ikke andet, end at komme udenfor og nyde det. Dét kan I gøre fra ferielejlighedens lukkede terrasse, hvor I har både havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan nyde det gode vejr fra.

En grill står også klar til jer, så I kan lave en lækker middag på terrassen med grillet kød og grønt – selvfølgelig akkompagneret med et godt glas vin eller kolde drikkevarer. Alt sammen i godt selskab og med lyden af brændingen i baggrunden.

Skøn placering tæt på strand og by

Ferielejligheden på Badevej 20 K4 har en beliggenhed uden lige, hvor I bor tæt på det hele. Vesterhavet og de brede, smukke sandstrande ligger kun 200 meter fra feriematriklen, og på få minutter kan I nå derned og få en frisk dukkert på de varme feriedage.

Centrum af Søndervig ligger også kun få minutters gang væk til fods. Søndervig byder på mange muligheder med supermarked, specialbutikker, restauranter, butikker, vandland, bowlingcenter og meget mere. Søndervig er en perfekt feriedestination for familien og parret, hvor der er noget for både store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1164

D.
sagde , Danmark

Huset var dejligt og havde perfekt placering ift vores behov. Vi har anbefalet jer til mange , da vi kun har oplevet positiv og god service – tak for detSoverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 120
Renoveret / Byggeår:2019 / 2002

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (1 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...