Lækkert sommerhus i Søndervig med spa, sauna og bordfodbold

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Wolle Friks Vej 41, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1166
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Til to familier, der vil holde ferie sammen ved Vesterhavet, er dette lækre sommerhus på Wolle Friks Vej 41 et perfekt valg. Sommerhuset med spabad og sauna har plads til 6 personer, der kan holde en afslappende ferie sammen. Derudover har feriehuset en lækker sauna, som I kan slappe af og få varmen i, og de konkurrenceglade gæster kan udfordre hinanden med bordfodbold, billard og bordtennis i stuen.

Stilfuld indretning, wellnessbadeværelse og billard i stuen

Når I først træder ind i sommerhuset på Wolle Friks Vej 41, vil I straks føle jer hjemme. Sommerhuset har en gennemgående stilfuld og lys indretning, der sammen med det skønne lysindfald fra vinduerne skaber en fantastisk ferieatmosfære.

Sommerhusets højdepunkt er det ene af de to badeværelser, hvor I finder en lille wellness-afdeling med spabad og sauna. Læn jer tilbage i spabadet eller saunaen, lad jeres kroppe slappe af og få ladt batterierne fuldt op igen.

Til feriens 6 gæster er der 3 soveværelser, hvoraf 2 er placeret i den ene ende af sommerhuset, og 1 er placeret i den anden ende af sommerhuset, hvilket gør det perfekt for to familier. I hver af de to afdelinger i sommerhuset er også der et badeværelse med gulvvarme – ingen skal hverken fryse tæerne eller stå i kø til toilettet om morgenen.

Opholdsstuen har højt til loftet, og her er det perfekt at samles til mange hyggelige stunder sammen på ferien. Lav mad sammen i køkkenet, spil sjove brætspil omkring spisebordet eller se en god film i tv’et, mens I slænger jer i sofaerne. Brændeovnen knitrer i baggrunden og sætter prikken over i’et for feriestemningen. I stuen står også et bordfodboldbord, hvor I både kan konkurrere i bordfodbold, bordtennis og billard.

Nyd den friske luft på den store, delvist overdækkede terrasse

På sommerhusets øst-, syd- og vestside løber en stor, delvist overdækket træterrasse, som I kan tilbringe de solskinsfyldte feriedage fra. Her kan I altid finde jer en god plads i solen, hvor I kan sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole.

På terrassen har I også en grill, så I kan slutte de varme feriedage på bedste vis med en lækker middag på grillen med gode bøffer og kolde drikkevarer. Hvilken bedre måde at afslutte en dejlig feriedag?

Sommerhuset ligger på en stor naturgrund, og fra terrassen har I en fin udsigt til det omkringliggende hedelandskab.

Kun 750 meter til stranden og Vesterhavet

Sommerhuset har en dejlig beliggenhed tæt på det fantastiske Vesterhav. I har kun 750 meter hertil, og det tager jer ikke mange minutter at nå frem til de friske blå bølger og de smukke sandstrande, der indbyder til lange gåture.

Ikke langt fra sommerhuset ligger den hyggelige ferieby Søndervig, der byder på masser af oplevelser for store og små. Gode indkøbsmuligheder, hyggelige butikker og lækre spisesteder, I kan få stillet sulten hos, er blot nogle af de mange ting, Søndervig byder på.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1166

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist wunderbar gelegen. Obwohl mitten im Gelände hat man den Eindruck man wäre alleine für sich. Gut geschützt vor den Blicken der Bachbarn kann man Sauna und Terasse genießen.

Die Ausstattung ist klasse. Und die Strecke zum Ort lässt sich abends auch zu Fuß bewältigen. So, dass die örtliche Gastronomie auch mal besucht werden kann.

Wir haben die Gegend und das Haus sowie den Kicker sehr genossen. Bis bsld.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wolle Friks Vej 41, ein sehr schönes Haus.Wir kommen gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl gefühltEt vidunderligt sommerhus, velplejet og indbydende.Sommerhuset ligger midt i den skønne Natur, omgivet at den uforglemmelige duft af Danske hækkeroser

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.600
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (110 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...