Dejligt sommerhus med spa og sauna samt egen volleybane

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 49, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1185
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Feriehuset til 6 personer på Nordsøvej 49 i Søndervig er perfekt til familien, der både vil slappe af men også skal have brændt lidt krudt af ny og næ. Feriehuset rummer både sauna og spa, når der skal slappes af og en privat volleybane, når I skal være aktive. Desuden er hunden også hjertelig velkommen.

Moderne indrettet sommerhus med spa og sauna

I vil med det samme føle jer hjemme i det skønne sommerhus. Sommerhuset er moderne indrettet med møbler i god kvalitet. Det store køkken alrum er i åben forbindelse med stuen, og er det perfekte samlingspunkt til en kop kaffe eller et brætspil foran brændeovnen.

Når man holder ferie, skal man huske at forkæle sig selv. Det har I her muligheden for I sommerhusets skønne spabad og sauna. Med varmen fra saunaen og de varme bobler, vil I med garanti glemme hverdagens stress og jag – det er jo præcis hvad ferien handler om!

Sommerhus med solrig terrasse, volleybane og hyggekroge

Sommerhuset finder I på en 1.200 kvadratmeter stor grund, med græsplæne omkring det meste af huset. I finder også en privat volleybane, når I skal have brændt noget krudt af – det er oplagt at holde en lille volleyturnering og smashe sig til sejren!

Rundt om feriehuset løber terrassen, så I altid har mulighed for at finde varmen fra solen – uanset tidspunkt på dagen. Terrassen er perfekt til et aftenmåltid i solen tilberedt på sommerhusets grill. Desuden er sommerhuset udstyret med en mindre hyggekrog på den anden side volden mod øst, hvor morgenkaffen kan nydes.

Ferie i Søndervig tæt indkøb og stranden

Fra Nordsøvej 49 i Søndervig er I tæt på alt I har brug for. Vesterhavet er i gå-afstand og er perfekt til en dukkert om morgenen, hvis man er en af de friske. Desuden kommer hunden til at elske en lang gåtur på de kilometerlange sandstrande.

Nærmeste indkøb er at finde kun 300 meter væk i Søndervig. Her kan I handle i supermarked og I kan udforske diverse specialforretninger. Søndervig byder derudover på adskillige caféer og restauranter, hvis I vil slippe for madlavningen, og fejre at det er ferie.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2021 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...