Lækker ferielejlighed med spa og sauna midt i Søndervig

3.5
icon
icon
icon
icon

Badevej 20 C1, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1189
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Søndervigs hyggelige centrum står denne lækre ferielejlighed med plads til 4 personer klar til den lille familie eller parret, der trænger til en hyggelig getaway ved Vesterhavet. Med spa og sauna i ferielejligheden har I masser af afslapning at se frem til. Ferielejligheden på Badevej 20 C1 ligger kun 250 meter fra både strand og indkøb, så I har alt inden for nærmeste afstand. Jeres hund er også velkommen i ferielejligheden.

Hyggelig indretning – spa og sauna på badeværelset

Ferielejlighedens 90 kvadratmeter er fordelt på to etager. På førstesalen finder I de to soveværelser. I begge soveværelser kan I få jeres skønhedssøvn i dobbeltsengene og se jeres favoritfilm eller -serie på fladskærmstv via Chromecast. På hemsen står et lille skrivebord med computer, hvorfra I kan kigge ned til opholdsstuen.

Opholds- og spisestuen står i åben forbindelse med køkkenet, så I kan følge med i madlavningen i køkkenet, mens I slapper af i sofaerne i stuen. Den hyggelige og lyse stue har en god brændeovn, som ikke kun giver varme, men også skaber den helt rigtige feriestemning.

I stueetagen finder I også ferielejlighedens badeværelse, hvor de helt store højdepunkter er; nemlig spaen og saunaen. Her er der sørget for total afslapning i det lækre boblebad og i den varme sauna. Det er også helt perfekt efter en gåtur langs stranden eller en dukkert i Vesterhavet.

Skøn solterrasse

Fra opholdsstuen træder I ud på den lukkede solterrasse, hvor I virkelig kan nyde de solrige feriedage. Terrassen løber omkring ferielejligheden, så I altid kan finde jer et godt spot at sætte jer til rette i havemøbler og liggestole i – og så kan jeres hund altid finde en plet i skyggen.

Som aftenen nærmer sig, kan I finde grillen frem. Steg et par lækre bøffer, skænk et godt glas vin og nyd maden, ferien og hinandens selskab, mens dagen går på hæld. Slut af med en tur til stranden, hvor I fra toppen af klitterne kan opleve en uforglemmelig solnedgang.

Central beliggenhed kun 250 meter fra stranden og Vesterhavet

Ferielejligheden på Badevej 20 C1 har en beliggenhed uden lige. Med en central placering i Søndervig har I det hyggelige og livlige centrum, der emmer af god stemning tæt på. I Søndervig kan I klare indkøbene i supermarkedet og de mange specialbutikker.

Kun 250 meter fra ferielejligheden ligger det dejlige Vesterhav og de fantastiske sandstrande, der er blandt de bedste i Danmark. Når I trænger til en frisk dukkert på en varm sommerdag, tager det jer kun få minutter at nå hertil. Strandene byder også ind til lange gåture; dét er balsam for sjælen.  

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1189

D.
sagde , Danmark

Feriehuset var tæt på livet i søndervig men alligevel trykket så tilpas tilbage at man ikke havde den unødig rend fordi af strandgæster.
God parkerings forhold

D.
sagde , Højbjerg

Godt og smagfuldt indrettet

D.
sagde , Danmark

Dejlig hus til 4 personer.
Godt indrettet. Gå afstand til indkøb og Vesterhavet.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 120
Renoveret / Byggeår:2015 / 2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...