Sommerhus i Søndervig med spa og sauna – 150 m fra havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Jens Jensens Vej 65, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1211
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Jens Jensens Vej 65 i Søndervig – blot 150 meter fra klitter og strand – ligger dette lækre feriehus i sten og med stråtag. Det 8-personers sommerhus ligger på en ugeneret beliggenhed for enden af en stille og rolig vej. Her får I den perfekte ramme for ferien, hvis I værdsætter komfort og velvære.

Sommerhus med moderne og smagfuld indretning

Huset på Jens Jensens Vej er et helt unikt hus, hvor alle materialer er af høj kvalitet – både indvendigt og udvendigt. Straks I træder indenfor i dette hus, vil I opleve fornemmelse af den flotte, lyse indretning med hvide vægge og lofter, loftet til kip og de store vinduespartier mod vest, hvorigennem den smukke natur mod klitter og havblik kan nydes.
 
Husets hjerte er uden tvivl det store, lyse alrum med det enestående udsyn mod første klitrække. I stueafdelingen kan I nyde den flotte indbyggede brændeovn, der er et centerpiece i stuen. Den knitrende ild bidrager virkelig til den hyggelige feriestemning. Alrummet er indrettet med smagfulde møbler i sort-hvide nuancer, der giver et eksklusivt og smagfuldt udtryk. I selve stueafdelingen finder I både fladskærms-tv, DVD, radio og CD-afspiller.

Lyse soveværelser med fladskærms-tv og flot badeværelse med spabad og sauna

Ferie er lig med afslapning. Og det får I rig mulighed for i huset på Jens Jensens Vej. Huset råder over 4 flotte og lyse soveværelser, der alle er indrettet med komfortable dobbeltsenge og fladskærme. Det er desuden en hems.
 
Jeres ferieafslapning kan forsætte på det største af husets badeværelser, hvor I kan se frem til både spabad og sauna. Efter en lang gåtur ved vandet vil en tur i både spaen og saunaen med garanti være en skøn forkælelse. Herudover er der et mindre gæstetoilet, der fremstår pænt og lyst og både har gulvvarme og bruseniche.

Stor terrasse og legeredskaber til børnene

Huset er omgivet af gode terrasser mod både øst, syd og vest. Det betyder også, at uanset tidspunkt på dagen kan I finde en solrig plet, hvor I kan slå jer ned og nyde lyden af Vesterhavets brusende bølger i baggrinden. Der er naturligvis sørget for både liggestole, havemøbler og grill, så I virkelig slappe af og nyde sommeren med grillhygge og solbadning.
 
En stor del af terrasse er aflukket, så jeres børn eller hunden kan opholde sig i sikkerhed udenfor. Faktisk er der sørget godt for børnene på Jens Jensens Vej. På den dejlige naturgrund finder I nemlig både rutsjebane, gynger og sandkasse, som helt sikkert vil vække begejstring hos de små.

Kun 150 meter til Vesterhavet

Noget af det allerbedste ved sommerhuset på Jens Jensens Vej er dets beliggenhed. Kun 150 meter adskiller jer fra Vesterhavets brusende blå bølger, der er skønne og vanedannende. Så gør jer selv den tjeneste at slå et smut forbi Vesterhavet, hver gang I lufter hunden. Smukkere omgivelser til hundeluftning findes ikke.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1211

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern eingerichtetes Haus, in dem es an nichts fehlt. Sehr moderne Haushaltsgeräte, wie z. B. der Herd.
Wir waren 6 Personen und es war ausreichend Platz für alle. Der Ausblick auf die Dünen war ein Traum.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Ferienhaus in absolut perfekter Lage.

DE
D.
sagde , Stelle

Es ist ein sehr großzügig geschnittenes Haus mit schönen hellen Zimmern. Die offene Wohnküche ist im Mittelpunkt des Hauses gelegen und bietet sehr viel Platz für alle Bewohner. Durch die großzügigen Fenster im Wohnzimmer kommt viel Tageslicht herein und man hat dadurch den Eindruck direkt in den Dünen zu sitzen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.400
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...