Dejligt sommerhus i Søndervig med lukket terrasse og naturgrund

3
icon
icon
icon

Holmsborgvej 37, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1213
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at holde ferie i naturskønne omgivelser tæt ved Vesterhavet? Så ligger det hyggelige sommerhus på Holmsborgvej 37 i Søndervig og venter på netop jer. Det 6-personers sommerhus byder jer velkommen med sin hyggelige indretning og skønne, lukkede terrasse. Og jeres hund? Den er også velkommen.

Trestjernet sommerhus med hyggelig og imødekommende indretning

Sommerhuset i Søndervig er en charmerende feriedestination. Her får I sommerhusstemning for alle pengene, og den hyggelige og personlige indretning står parat til at omfavne jer. Alt i huset fremstår lyst og indbydende, og det store vinduesparti lukker lys ind i huset, hvilket bidrager til rummeligheden og den lette sommerhusatmosfære.
 
Spiseafdeling og stue ligger i åben forbindelse med køkkenet, der er veludstyret med blandt andet køleskab med 40 liters fryser, opvaskemaskine og mikroovn. I stuen er der lagt i kakkelovnen til nogle dejlige feriedage, hvor ro, nærvær og hygge må være de gennemgående kodeord. Stuen er indrettet med behagelige møbler, der kalder på at blive indtaget med en god bog eller en spændende film på skærmen. Her finder I foruden et fladskærms-tv også DVD, radio og CD-afspiller.
 
Huset har 3 gode værelser, der alle praktiserer samme lyse og indbydende stil som findes i resten af huset. 2 af disse værelser er indrettet med behagelige dobbeltsenge, mens det sidste værelse er udstyret med 2 gode enkeltsenge. Herudover er der et flot og moderne badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine.

Dejlig naturgrund og lukket terrasse

Sommerhuset er placeret på en dejlig naturgrund kun 750 meter fra Vesterhavet. Rundt om huset løber en stor terrasse, således I har flere forskellige områder at slå jer ned i. Det giver jer en enestående mulighed for at følge solens stråler i løbet af dagen. Og der er selvfølgelig både grill og havemøbler til rådighed, så I er sikret både solbadning og grillhygge.
 
Et større område af terrassen er endda aflukket, hvilket er en praktisk foranstaltning for både børnefamilier og hundeejere. På den måde kan de små sagtens opholde sig ude, uden I skal bekymre jer om, hvorvidt de begiver sig ud på eventyr på egen hånd.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1213

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Preis Leistungsverhältnis ist O.K.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit vielen geschützten Terrassen/Ecken im Außenbereich. Innen war alles sehr gepflegt und gemütlich. In der Küche war auch alles mehr als ausreichend vorhanden.Lediglich ein Teppich unter dem Esstisch fehlt. Die Schlafzimmer waren geräumig mit Schränken und die Betten waren wirklich gut.
Wir würden es wieder buchen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Waren schon des öfteren in diesem Haus gewesen. Würden es auch immer wieder buchen,sofern es frei ist. Fühlen uns darin wohl.Das was man brauchte war auch vorhanden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.341
Renoveret / Byggeår:2013 / 1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...