Lækkert, strandnært sommerhus i Søndervig renoveret i 2020

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordlysvej 11, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1216
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Nordlysvej 11 i Søndervig får I et skønt sommerhus beliggende på en 2.360 m2 stor naturgrund med lukket terrasse og kun 500 meter fra Vesterhavet. Huset er blevet gennemrenoveret i 2020 og fremstår lyst og indbydende med sin smagfulde indretning og hyggelige atmosfære. Her er plads til 4 personer samt familiens hund, der kan se frem til nogle skønne feriedage.

Sommerhus renoveret i 2020

Det klassiske træsommerhus er blevet renoveret i 2020 og byder på skønne detaljer ude såvel som inde. Og det er umuligt ikke at komme i den helt rette feriestemning, så snart man træder indenfor. Huset er smagfuldt og hyggelig indrettet med lyse farver, og det er tydeligt at mærke, at der er tænkt på gæsternes komfort og velvære. Den store flydersofa indbyder da også til, at I smækker benene op og læner hovedet tilbage og overgiver jer til ferieroen.

Stor og lys opholdsstue med fantastisk udsigt

Det store opholdsrum er husets naturlige hjerte. Og så har det et helt særligt blikfang. Langs gavlen strækker et stort vinduesparti sig og lukker den omkringliggende natur indenfor i opholdsrummet. Og uanset hvilket vindue, I kigger ud ad, bliver jeres blik mødt af den skønne natur på den store naturgrund. Det er ren balsam for sjælen – både sommer og vinter.
 
Afslapning, hygge og nærvær er fællesnævnerne for det store opholdsrum. Og I kan gøre alle ting på én gang. Mens de voksne tilbereder aftensmaden i køkkenet, kan familiens børn sidde med billedbøger i sofaen eller lægge puslespil ved spisebordet. Og om aftenen kan I mødes foran fladskærmen og se en god film sammen. Selvfølgelig med favnen fuld af popcorn.

Lukket og delvist overdækket terrasse på 2.360 m2 stor naturgrund

Fra stuen er der udgang til den skønne syd-vestvendt træterrasse, hvor I kan nyde feriedagene med grillhygge og solbadning. Terrassen er delvist overdækket, så I kan betragte den smukke udsigt trods vind og vejr. Og hvad er skønnere end at lytte til regnen på taget, mens man selv sidder tørt og lunt?
 
Rundt om sommerhuset har I en skøn naturgrund på hele 2.360 m2, der er værd at udforske. Både for hundesnuder og nysgerrige børnehænder. Vil I holde de små tæt på, kan de bevæge sig frit på terrassen, der er praktisk aflukket.

Tæt på Vesterhavet og aktiviteter

Feriehuset ligger i et naturskønt ferieområde kun 500 meter fra Vesterhavets lange, hvide sandstrand. Her kan I bade, slikke sol eller kaste med smut i vandet. Vesterhavet er altid en helt særlig oplevelse – uanset hvilken tid på året I gæster huset.
 
Fra beliggenheden på Nordlysvej er I heller ikke langt fra aktiviteter i Søndervig. Her er der altid liv i gaderne med spændende butikker og gode spisesteder. Der er heller ikke langt til den gamle havneby Hvide Sande, hvor I kan shoppe, besøge akvariet eller gå ture i de hyggelige omgivelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1216

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Haus für 4 Personen, 3tes Zimmer leider Durchgangs Zimmer .Gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war perfekt für uns 3 Erwachsenen. Ein wunderschöner Wohnraum mit toller Aussicht Richtung Düne. Die 2 kleinen Badezimmer sind aureichend groß. Die windgeschütze Terrasse war ideal wir konnten im Oktober noch draußen frühstücken. Der kurze Weg zum Strand war einfach super.

DE
D.
sagde , Hamburg

Ein sehr schön gelegenes Haus mit kurzen Wegen zu den Dünen. Ein wahnsinnig schöner Blick in die unverbaute Natur aus dem Esszimmer wie auch aus dem Wintergarten.
Die umrandete Terrasse ist sehr praktisch als Hundebesitzer und auch relativ windgeschützt.
Der halb geschlossene Wintergarten lässt auch bei schlechterem Wetter zu, dass man grillt oder einfach nur draußen sein kann.
Sehr gemütlich ist auch das Wohnzimmer. Die Küche sehr praktisch.
Mit mehr als 4 Personen würde ich einen Aufenthalt nicht empfehlen.
Das Haus hat keinen Kaminofen!
Wir haben den Aufenthalt in dieser tollen Dünenlandschaft sehr genossen und würden dort wieder hinfahren. Sehr zu empfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.260
Renoveret / Byggeår:2020 / 2012

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...