Wellness sommerhus med saltvandspool og spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 27, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1259
10 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 17
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til et afslappende afbræk fra hverdagen, hvor komfort, hygge og wellness gerne må være kodeordene for jeres ferie? Så er I landet det helt rigtige sted. For i det lækre poolhus på Marehalmen 27 i Søndervig får I både pool, udendørs spabad, naturgrund og hyggelige omgivelser. Der er plads til 10 overnattende gæster i huset samt 2 hunde, hvilket gør feriehuset til den perfekte ramme for den udvidede families ferieplaner.

Hyggeligt sommerhus med afslappende atmosfære

Det 192 kvadratmeter store sommerhus byder jer straks velkommen med dets lyse farver, store rum og lyse vinduespartier, der inviterer solens stråler og de omkringliggende naturskønne omgivelser indenfor. Det store køkkenalrum er det naturlige centrum, hvorfra jeres aktiviteter kan foregå. I det veludstyrede køkken med opvaskemaskine, mikroovn og køleskab med 92 liters fryser kan I tilberede jeres måltider, mens børnene sidder omkring bordet i spiseområdet og spiller kort, lægger puslespil eller tegner.

Feriehuset er desuden blevet gennemgribende renoveret i efteråret 2021 og 2022 med blandt andet ny facade og stor terrasse rundt om huset, nyt køkken og møblement, ligesom der tilføjes udespa. 
 
Stuen er indrettet med gode og behagelige møbler, som man straks får lyst til at dejse ned i med en god bog. I denne afdeling står husets skønne brændeovn, der både udsender hygge- og varmebølger. Her finder I også et fladskærms-tv – Der er desuden TV på alle værelserne, og så er der naturligvis trådløst internet i hele sommerhuset, så alle kan følge med i verden udenfor den lille oase.

Feriehuset er nyisoleret og er derfor energibesparende. Desuden råder sommerhuset også over en varmepumpe, så I med garanti kan holde varmen på de lidt koldere dage. Til de små er der derudover et gyngestativ, hvor børnene vil kunne får brændt en masse krudt af ved at tage nogle raske gyngeture. Imens de små hygger sig med gyngeture, har I mulighed for at nyde nogle skønne solskinstimer på den 250 m2 skønne træterrasse. 

Wellness-ferie med saltvandspool og spabad

Der er vist ingen tvivl om, at den lækre swimmingpool er noget af det allerbedste ved dette sommerhus. Her er virkelig de bedste rammer for alle typer vandhunde. Både dem, der fortrækker varme bobler, og dem, der foretrækker at svømme lange baner og kaste med badebolde.
 
Swimmingpoolen indbyder i den grad til leg og vandplaskeri, og rummet er ganske uimodståelig for vandhunde med hang til fart og sommerfugle i maven. Den er opvarmet og klar når I kommer. Det er også en ekstra skøn forkælelse efter en lang dag ved Vesterhavet. Vandværdierne i saltvandspoolen bliver elektronisk overvåget 24 timer i døgnet, så vandkvaliteten altid er helt i top. Poolen bliver tilmed opvarmet med en energivenlig varmepumpe og har masser af plads til bevægelse. Der er svømmetræner i poolen og spaen fyldes op med vand fra poolen. 

Hold ferie med hunden og besøg hundeskovene i Husby og Femhøjsande Plantage

Ferier er allerbedst, når alle familiens medlemmer er med. Også de firbenede. I sommerhuset i Søndervig har I mulighed for at medbringe 2 hunde. Og de vil med garanti også elske de skønne omgivelser.
 
Ikke alene er der kun 850 meter til Vesterhavet, hvor hundene kan snuse efter dufte i sandet, men I har også mulighed for at besøge de lokale hundeskove i Husby og Femhøjsande Plantage, der begge ligger et kvarters kørsel fra beliggenheden i Søndervig.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1259

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegtes, gemütliches Haus mit einer tollen Raumaufteilung. Der Pool ist super und der Aussenwhirlpool ein absolutes Highlight. Es fehlt nur die Sauna, dann ist es perfekt. Würden es immer weiterempfehlen, danke für die tolle Zeit dort.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Haus, dass 8 Erwachsene, 3 Kinder und zwei Hunde (Alter von 0-65) sogar bei einer Woche schlechtem Wetter rundum glücklich macht. Hervorzuheben sind der Salzwasserpool, die Küchenausstattung und die Sauberkeit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist mit sehr viel Liebe zum Detail eingerichtet.
Wir wurden mit einem Willkommensgeschenk empfangen

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:192 / 2.283
Renoveret / Byggeår:2022 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...