Nyrenoveret (2021) stråtækt sommerhus i Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 39, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1277
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
2400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

På en skøn naturgrund i Søndervig ligger dette nyrenoverede (2021) stråtækte sommerhus på Frans Julius Vej 39. Med plads til 6 personer i feriehuset er det den perfekte feriematrikel for den store familie eller vennegruppen, der vil på ferie tæt på Vesterhavet.

God beliggenhed kun 600 meter fra stranden og Vesterhavet

Sommerhuset på Frans Julius Vej 39 har en god beliggenhed på en skøn naturgrund i Søndervig. Grunden er 4.000 kvadratmeter stor, så I har masser af plads, I kan boltre jer på – især hunden vil helt sikkert elske det!

Sommerhusets terrasse er delvist overdækket, så I kan altid finde jer et godt sted at sætte jer til rette i liggestole og havemøbler, uanset om I foretrækker at sidde i sol eller skygge. På terrassen kan I nyde en lækker middag sammen på grillen, mens dagen går på hæld.

Fra sommerhuset har I kun 600 meter til stranden og Vesterhavet. En gåtur dertil gennem Klegods smukke natur tager jer ikke mange minutter. De smukke sandstrande er perfekte til en gåtur, uanset vejr og årstid, og de blå bølger inviterer til en dukkert på de varme feriedage.

Lys indretning – nyt køkken og bad

I 2021 har sommerhusets køkken og badeværelset gennemgået en renovering. I det moderne køkken vil enhver feriegæst elske at give sig i kast med madlavningen – og opvasken slipper I for; den klarer opvaskemaskinen selvfølgelig for jer.

Badeværelset er lyst og moderne, og her er der ingen bekymring for kolde fødder takket være gulvvarmen. I sommerhuset er der desuden 3 soveværelser – 1 med dobbeltseng, 1 med køjesenge og 1 med 2 enkeltsenge.

I den store opholdsstue vil I uden tvivl komme til at tilbringe mange gode timer sammen. Det lyse og indbydende rum har en skøn atmosfære, hvor I kan finde jer godt tilpas, mens I laver mad, spiller spil eller ser film. På ægte sommerhusmanér er der selvfølgelig en brændeovn i stuen, der både sørger for god stemning og varme.

Søndervig har noget for alle

Med feriematrikel i Søndervig har I mange gode oplevelser inden for kort afstand. Til de naturglade er der masser af klit- og hedelandskab at opleve i området, hvor jeres hund helt sikkert gerne tager med på udforskning.

Skal der være mere gang i den, kan I besøge blandt andet vandlandet, bowlingcenteret eller golfbanerne i Søndervig, hvor I med garanti vil få jer nogle gode og uforglemmelige ferieminder.

I Søndervig kan I selvfølgelig også klare jeres indkøb på ferien. Med både supermarked og specialbutikker i byen er der mange gode muligheder. Hvis I selv vil slippe for at lave aftensmad, kan I besøge nogle af byens gode spisesteder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 4.000
Renoveret / Byggeår:2021 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...