Moderne sommerhus med spabad og sauna i Houvig

4
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 16, Houvig

- Sommerhusnr.: J0076
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Klitdalen 16 ved Houvig, midt mellem prægtige klitter og Vesterhavets brusende bølger ligger et dejligt sommerhus med plads til 6 personer. Huset er flot og funktionelt indrettet med fokus på nærvær og hygge. Her får du moderne faciliteter med bl.a. spabad og sauna og gode komfortable møbler.

Flot, moderne indretning

Det store, åbne køkken/alrum er husets hjerte. Her finder I både et godt og veludstyret køkken, et godt spiseområde samt et dejligt sofaafsnit med et flot kig til husets udeområde. Det store rum har højt til loftet og sammen med det flotte lysindfald, får du en fornemmelse af plads omkring dig samtidig med, at de små hyggekroge skaber rum til fordybelse og nærvær. Når vejret ikke er til at sidde ude, er det helt oplagt at sidde i en god stol i stuen og nyde udsigten til svejende marehalm og forhøjninger i landskabet.

Sæt velvære i fokus med spabad og sauna

Både sommerhuset og den naturskønne beliggenhed lægger op til afslapning og helse. Huset er bygget og indrettet med fokus på funktionalitet og komfort. Huset byder derfor også på både spabad og sauna, så du kan forkæle kroppen efter en lang dag ude i den friske luft. Et sikkert hit for både børn og voksne.

Bo i et naturskønt område

Sommerhuset ligger midt i et naturskønt område. Området er kuperet med flotte klittoppe og flade hedestykker, og bare 300 meter fra sommerhuset ligger Vesterhavet. Du kommer derfor til at bo i et område, som har utroligt meget at byde på. Der både rig mulighed for at gå lange ture på områdets stier eller langs vandet. Og med Søndervig bare nogle få kilometer væk er I også sikret timevis af underholdning for hele familien.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.200
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...