Lækkert stilfuldt hus med udendørs sauna og spa

4
3148
Klitdalen 77, Houvig - Søg på husnr. J6154

Kun 200 meter fra det brusende blågrønne Vesterhav på en dejlig klitgrund står dette supert lækre feriehus. Det er et skønt feriested for familien på 4 eller måske en kæresteferie. Klitdalen 77 er ikke bare lyst og lækkert indrettet men har – som flødeskum på toppen af kakaoen – et udendørs wellnessområde til hygge og selvforkælelse.

Lyst hus med højt til loftet, brændeovnshygge, sauna og lækker udespa

På Klitdalen er der højt til loftet, her er lys og smukke glade farver. Et hus med stil og personlighed, hvor der er tænkt over detaljerne. De voksne vil glæde sig over saunaen og de to gode soverum med dobbeltsengene, holder I ferie med børn, kommer sovepladsen på hemsen måske i brug, – her kan der soves med udsigt.

Her bor I så tæt på havet, at I blot behøver smide håndklædet over skulderen og smutte ned over klitterne for at få en morgendukkert. Og holder I ferie i den koldere årstid, så har I jo muligheden for at tænde op i husets sauna og efterfølgende lade jer varme godt igennem.– En særlig luksus og skøn oplevelse er at tænde op i den udendørs spa, og sidde og slappe af i det skønne varme vand under åben himmel – måske læne sig tilbage og tælle stjernerne? 

Et moderne velindrettet køkken og en spiseplads med udsigt indbyder til i fællesskab at tilberede lidt godt til ganen. Efter maden kan I tænde op i brændeovnen og sætte jer til rette i den grønne sofa foran fjernsynet.

Terrasseliv med sol og læ

Huset har den dejligste træterrasse, der smyger sig om huset på dets solsider. Her er der altid en perfekt plads med sol og læ, især den forhøjede plads under taget på den skønne sydterrasse med glasvæggene er et hit langt ud på efteråret.

Houvig er et naturskønt område, stranden er fantastisk til badning og leg og både børnene og hunden vil elske at holde ferie her. For flere aktiviteter vil I elske nærheden til Søndervig, hvor I kan shoppe og gå ud og spise. En udflugt til fiskebyen Hvide Sande er et must, besøg akvariet og gå ikke glip af at tage på fiskeindkøb, – her er flere fiskebutikker med både frisk og røget fisk. Morgenfriske gæster kan her endda opleve en fiskeauktion.

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Udespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, barneseng, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...