Lækkert stilfuldt hus med udendørs sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 77, Houvig

- Sommerhusnr.: J6154
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 200 meter fra det brusende blågrønne Vesterhav på en dejlig klitgrund står dette supert lækre feriehus. Det er et skønt feriested for familien på 4 eller måske en kæresteferie. Klitdalen 77 er ikke bare lyst og lækkert indrettet men har – som flødeskum på toppen af kakaoen – et udendørs wellnessområde til hygge og selvforkælelse.

Lyst hus med højt til loftet, brændeovnshygge, sauna og lækker udespa

På Klitdalen er der højt til loftet, her er lys og smukke glade farver. Et hus med stil og personlighed, hvor der er tænkt over detaljerne. De voksne vil glæde sig over saunaen og de to gode soverum med dobbeltsengene, holder I ferie med børn, kommer sovepladsen på hemsen måske i brug, – her kan der soves med udsigt.

Her bor I så tæt på havet, at I blot behøver smide håndklædet over skulderen og smutte ned over klitterne for at få en morgendukkert. Og holder I ferie i den koldere årstid, så har I jo muligheden for at tænde op i husets sauna og efterfølgende lade jer varme godt igennem.– En særlig luksus og skøn oplevelse er at tænde op i den udendørs spa, og sidde og slappe af i det skønne varme vand under åben himmel – måske læne sig tilbage og tælle stjernerne? 

Et moderne velindrettet køkken og en spiseplads med udsigt indbyder til i fællesskab at tilberede lidt godt til ganen. Efter maden kan I tænde op i brændeovnen og sætte jer til rette i den grønne sofa foran fjernsynet.

Terrasseliv med sol og læ

Huset har den dejligste træterrasse, der smyger sig om huset på dets solsider. Her er der altid en perfekt plads med sol og læ, især den forhøjede plads under taget på den skønne sydterrasse med glasvæggene er et hit langt ud på efteråret.

Houvig er et naturskønt område, stranden er fantastisk til badning og leg og både børnene og hunden vil elske at holde ferie her. For flere aktiviteter vil I elske nærheden til Søndervig, hvor I kan shoppe og gå ud og spise. En udflugt til fiskebyen Hvide Sande er et must, besøg akvariet og gå ikke glip af at tage på fiskeindkøb, – her er flere fiskebutikker med både frisk og røget fisk. Morgenfriske gæster kan her endda opleve en fiskeauktion.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset J6154

D.
sagde , Aarhus V

Lille velindrettet perle med masser af lys og luft og perfekt beliggenhed tæt på natur og strand.

D.
sagde , Danmark

Ingen, de har alt hvad man har brug for 🙂
Måske en vejledning/guide bog til spa i huset vil være dejligt.Fantastisk huset! Det bliver ikke sidste gang


Esmark sagde
Hejsa Skulle der en anden gang opstå spørgsmål vedr. nogle af tingene i huset, så sig endelig til, så vi kan hjælpe jer med det samme.
D.
sagde , Danmark

Meget dejligt så tæt på stranden.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...