Sommerhus tæt på Søndervig kun 450 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Regnspovedalen 7, Houvig

- Sommerhusnr.: J6217
5 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
2100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Houvigs smukke klitlandskab ligger dette sommerhus med plads til 5 gæster. Her er der lagt op til en helt enkel og afslappende ferie kun få minutters gang fra det brusende Vesterhav – med god tid til samvær og feriehygge.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og 2 stuer

Sommerhuset på Regnspovedalen 7 råder over i alt 117 kvadratmeter fordelt på 2 etager. Den hyggelige indretning med synlige loftsbjælker og små pyntedetaljer leder straks tankerne hen på den klassiske sommerhusferie, langt væk fra hverdagens stress og jag.

Husets hjerte er opholdsrummet på nederste etage, som kombinerer stue og køkkenalrum i ét og samme rum. Her står også brændeovnen, som sørger for god stemning og dejlig varme hele året rundt med sine knitrende flammer. Der er også en ekstra stue ovenpå.

Der er et godt badeværelse med bruseniché og gulvvarme, og her finder I også husets vaskemaskine.

Flere gode terrasser rundt om huset – og få minutters gang til stranden

Rundt om sommerhuset finder I flere gode terrasser, så I hele dagen kan følge solen rundt. Den ene terrasse har afskærmning, som sørger for ekstra læ, og der er havemøbler nok til alle. Den perfekte afrunding på en dejlig feriedag på terrassen er helt sikkert en middag under åben himmel tilberedt på husets grill.

Kun 450 meter fra feriematriklen ligger den skønne, hvide sandstrand. Vestkysten indbyder hele året rundt til forfriskende spadsereture langs vandet – og om sommeren kan I tage en frisk dukkert i de blå bølger.

I Søndervigs velbesøgte ferieby er mange små forretninger, souvenir-shops og spisesteder, der er et besøg værd. På aktivitetscentret Beach Bowl finder I desuden et hav af forskellige underholdningstilbud – blandt andet bowling, tennis, minigolf, segway-kørsel og legeland for de mindste.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6217

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus auch wenn man sich ein wenig beobachtet fühlt da die Terrassefront keine Vorhänge hat und abends nicht völlig unbeobachtet ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut eingerichtetes und sauberes Ferienhaus in wunderschöner Lage mit kurzem Weg zum Strand.Desweiteren gut ausgebaute Infrastruktur.
Im gesamten Fazit, ein gut ausgestattetes Ferienhaus indem man einen erholsamen Urlaub verbringen kann.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:117 / 1.243
Byggeår:1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...